10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

MAXI COSI Autostol Titan Basic Black
-26%
p.t. udsolgt

Vejl. pris¹
2.000 kr
Pris
1.489 kr
Fri fragt
Du sparer
511 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A283689

EAN: 3220660320011

MAXI COSI Autostol Titan Basic Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Krydsgruppebrug fra 9 kg til 36 kg. - En praktisk løsning fra baby til lillebørn til barn.

Børn vokser hurtigt op og vokser op endnu hurtigere. Hovedstøtten, Maxi-Cosi Titan med sin super-nem justering, er designet til fremtiden: Hovedstøtten tilbyder en perfekt pasform og maksimal komfort for børn, der vejer mellem 9 kg og 36 kg.

Børnesædet i gruppe 1/2/3 bruges først med et 5-punkts sikkerhedssele til fastgørelse af barnet (gruppe 1). Derefter konverteres det til en gruppe 2/3 børnesæde ved hjælp af køretøjets 3-punkts sikkerhedssele. Hovedstøtten er let justerbar for at give den bedste komfort og pasform. Isofix-stikkene sikrer, at sædet er ordentligt og sikkert forbundet til køretøjet.

Gruppebredt sæde fra 9 kg til 36 kg
Den integrerede GrowSafe-nakkestøtte angiver, hvornår det er sikkert at flytte til den næste aldersgruppe.

Installation af Isofix og Top Tether
Takket være Isofix-systemet er dette børnesæde altid perfekt sikret, selv når intet barn er sidder i det.

Hovedstøtte let justerbar
Hovedstøtte let justerbarDen let justerbare nakkestøtte på Titan vokser i 11 trin. Det tilbyder perfekt komfort og sikkerhed for dit barn fra ca. 1 til 12 år.

Komfortabel, multijusterbar sædeposition
5 komfortable siddende og hvilende positioner fra at sidde oprejst til afslappet søvn.

produktdetaljer:
 • Multi-justerbar nakkestøtte
 • 5 komfortable sæde- og hvilefunktioner
 • 5-punkts eller 3-punkts bæltesystem (afhængigt af barnets alder)
 • Sikker pasform gennem et behageligt sædeindsats
 • Sikkerhed takket være forbedret sidebeskyttelsesbeskyttelse
 • Monteringsretning: Frem
 • Montering med Isofix-stik eller Top Tether
 • Børnesædepude inkluderet
Tekniske detaljer:
 • udvendige dimensioner (længde x bredde x højde): 50,5 x 44,5 x 63 cm
 • Siddedimensioner (bredde x længde): 31 x 28 cm
 • ryglæns længde: 50 cm
 • Vægt : 11 kg
 • Egnet fra 9 til 36 kg
 • Materialetæppe: udenfor 100% polyester, foring: 100% polyurethan
 • Materialeudfyldning: 100% polypropylen
 • Washa blæ omslag

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Autostol Titan Basic Black
4.5
919 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 722
 
4 stjerner
| 165
 
3 stjerner
| 23
 
2 stjerner
| 6
 
1 stjerne
| 3
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers