MAXI COSI Autostol Titan Basic Black
-25%
Vejl. pris¹
2.249 kr
Pris
1.694 kr
Fri fragt*
Du sparer
555 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A283689

EAN: 3220660320011

MAXI COSI Autostol Titan Basic Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En praktisk løsning fra baby til tumling til barn.

Børn vokser hurtigt op og vokser endnu hurtigere ud af deres ting. Maxi-Cosi Titan med den supernemme nakkestøtte er til fremtidens design t: Hovedstøtten giver en perfekt pasform og maksimal komfort for børn fra 9 kg til 36 kg.

Gruppe 1/2/3-barnestolen bruges først med en 5-punkts sikkerhedssele og en toplynlås til at spænde barnet fast (gruppe 1). Derefter omdannes det til et gruppe 2/3-barnesæde ved hjælp af bilens egen 3-punkts sikkerhedssele. Hovedstøtten kan nemt justeres for at opnå den bedste komfort og pasform. ISOFIX -stikkene sikrer, at sædet sidder godt og sikkert fast i bilen.

Sæde på tværs af grupper fra 9 kg til 36 kg.
Integreret GrowSafe-nakkestøtte indikerer, hvornår det er sikkert at gå videre til næste aldersgruppe.

Stabil Isofix og Top Tether-installation
Takket være Isofix -systemet er dette barnesæde altid sikkert fastspændt, selv når der ikke sidder et barn i det.

Let justerbar nakkestøtte
Nakkestøtten kan nemt justeresDen nemt justerbare nakkestøtte på Titan vokser med barnet i 11 trin. Det giver perfekt komfort og sikkerhed for dit barn fra ca. 1 til 12 år.

Komfortabel, multijusterbar siddeposition
5 komfortable sidde- og hvilepositioner fra at sidde oprejst til at sove afslappet.

Detaljer om produktet:
 • Flere justerbare nakkestøtter
 • 5 komfortable sidde- og hvilepositioner
 • 5-punkts eller 3-punkts selesystem (afhængigt af barnets alder)
 • Sikkert sæde takket være en komfortabel sædeindsats
 • Sikkerhed takket være forbedret sidekollisionsbeskyttelse
 • Monteringsretning: fremad
 • Fastgørelse med Isofix connectors eller Top Tether (obligatorisk i gruppe 1)
 • Inklusive sædepude til spædbørn
 • Aftageligt og vaskbart betræk (op til 30 °C)
Tekniske detaljer:
 • Udvendige mål (længde x bredde x højde): 50,5 x 44,5 x 58 til 63 cm
 • Sædets dimensioner (længde x bredde): 10 x 20 cm
 • Ryglænets længde: 50 cm
 • Vægt: 11 kg
 • Egnet fra 9 til 36 kg
 • Materiale betræk: yderside 100% polyester, foring: 100% polyurethan
 • Fyldmateriale: 100% polypropylen

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Autostol Titan Basic Black
4.5
1087 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 850
 
4 stjerner
| 195
 
3 stjerner
| 31
 
2 stjerner
| 7
 
1 stjerne
| 4
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

MAXI COSI Autostol Titan Basic Black
MAXI COSI Autostol Titan Basic Black
Vejl. pris¹ 2.249 kr
1.694 kr