MAXI COSI Autostol AxissFix Authentic Graphite
-15%
Vejl. pris¹
2.236 kr
Pris
1.898 kr
Fri fragt*
Du sparer
338 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A314392

EAN: 3220660316885

MAXI COSI Autostol AxissFix Authentic Graphite
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
61 til 105 cm (fra ca. 4 måneder til 4 år)

Oplev en ny dimension i børnesikkerhed med Maxi Cosi Axiss Fix!
Vores innovative Axiss Fix kan roteres 360° for optimal brugervenlighed. Axiss Fix er i overensstemmelse med den seneste europæiske sikkerhedsstandard i-Size og giver mulighed for at køre bagudvendt for at forbedre beskyttelsen af hoved og nakke.

Installation
Installer Maxi Cosi Axiss Fix i din bil ved hjælp af ISOFIX -stikkene og topbåndet, hvilket gør installationen sikker og praktisk. Når du har fastgjort Axiss Fix til ISOFIX -stikkene i bilen, skal du tilslutte topbåndet til forankringspunktet i din bil. Dette giver dig en meget sikker, stabil, enkel og korrekt installation.
Det er endnu nemmere at fastgøre dit barn i sædet, da det drejelige sæde vender udad!

Sikkerhed
På Maxi-Cosi har vi båret mere end 50 millioner babyer hjem fra hospitalet. For os er dit barns sikkerhed vores højeste prioritet med Bébé Confort. Eksterne crashtestcentre, som f.eks. ADAC, har testet vores Axiss Fix for dynamisk sikkerhed og brugervenlighed og vurderet den som god. Maxi-Cosi Axiss Fix opfylder den nyeste europæiske sikkerhedsstandard i-Size for forbedret sidekollisionsbeskyttelse. Det betyder, at vores Axiss Fix giver optimal beskyttelse af hoved, hals og krop, samtidig med at den giver mulighed for en bagudvendt siddeposition på op til 87 cm (ca. 2 år), hvilket anses for at være den sikreste position for børn. Axiss Fix tilbyder nem og sikker installation på ISOFIX , og Top Tether-systemet gør installationen endnu mere sikker ved at reducere fremadrettet bevægelse. Indikatorer viser, når ISOFIX installationen og spændingen af topstrop er korrekt. Det stødabsorberende materiale i nakkestøtten på autostolen Axiss Fix giver ekstra beskyttelse til dit barn. For maksimal sikkerhed tilbyder vores Axiss Fix drejelige autostol tre ekstra funktioner: den integrerede 5-punkts sikkerhedssele, de skridsikre skulderpuder for høj tilbageholdelse i tilfælde af en frontal kollision og en automatisk sikkerhedssele, der sikrer, at sæde og base altid er forbundet.

Produktoplysninger
 • Let at bruge
 • Sædet kan drejes 360
 • Let at skifte fra bagudvendt til fremadvendt sædeposition
 • Indikator for målehøjde: Hjælper med at identificere, hvornår det er tid til at skifte fra bagudvendt til fremadvendt siddestilling
 • Praktiske selekroge holder selen åben, når barnet sættes i sædet
 • Blød enhåndsjustering af selen med én hånd
 • Vaskbart betræk
 • 7-vejs justerbar nakkestøtte
 • 4 liggepositioner i begge retninger
 • Sæde med høj komfort med særlige komfortzoner i sæde, ryglæn og nakkestøtte
 • Skulder- og skridtpuder for ekstra komfort
 • i-Size kompatibel
 • Bagudvendt op til ca. 2 år (87 cm)
 • ISOFIX system med Top Tether
 • Hovedstøtte med højtydende, stødabsorberende materiale for ekstra beskyttelse i tilfælde af sidekollision
 • 5-punkts sikkerhedssele
 • Anti-slip bæltepolstring for høj fastholdelsespræstation i tilfælde af frontalkollision
 • A.S.B.-system (Automatic Safety Belt) for at sikre, at sæde og base altid er forbundet
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 55 x 44,5 x 65 cm
 • Bagudvendt fra 61 til 87 cm (ca. 4 m til 2 år)
 • Fremadvendt fra 76 til 105 cm (>15 m til ca. 4 år)

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
111 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Autostol AxissFix Authentic Graphite
5
121 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 101
 
4 stjerner
| 18
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

MAXI COSI Autostol AxissFix Authentic Graphite
MAXI COSI Autostol AxissFix Authentic Graphite
Vejl. pris¹ 2.236 kr
1.898 kr