mama;licious Skjorte til gravide MLOTEA Sugar Coral

mama;licious Skjorte til gravide MLOTEA Sugar Coral


Størrelsesguide

Pris
186 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311018

mama;licious Skjorte til gravide MLOTEA Sugar Coral
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En velskåret, klassisk t-shirt er et must-have i enhver barselsgarderobe og kan bruges hele sæsonen! Hos Mamalicious har vi en t-shirt til enhver lejlighed. Fra farverige t-shirts til ensfarvede t-shirts i sort og hvidt til smukke Print s og muntre mønstre. Vi ønsker, at du skal være komfortabel, trendy og stilfuld i din ni måneders graviditet.

T-shirten er lavet af blød, elastisk jersey med fine læg i siden, der giver din voksende mave masser af plads. De viser din babybule frem, og Style s passer til hele din graviditet. Vores udvalg af T-shirts til gravide i løs eller smal pasform har V-hals, rund hals og stand-up krave. Vælg en klassisk almindelig t-shirt til gravide eller en med blonder, glitter eller pailletter.

Dette produkt indeholder økologisk bomuld. Der anvendes ingen skadelige kemikalier i dyrkningen af økologisk bomuld. Økologisk bomuldsdyrkning skåner naturressourcerne og beskytter landbrugerne.

Detaljer om pleje:
  • Materiale: 95% økologisk bomuld, 5% spandex.
  • Maskinvask ved 30 °C
  • Må ikke bruges i tørretumbler
  • Hæng til tørre
  • Strygejern på medium indstilling
Produktdetaljer:
  • Top til gravide med overskårne ærmer
  • Peplum-søm med en snitlinje, der sidder over din mave
  • Under hele graviditeten
  • Vælg blot din sædvanlige størrelse
  • Passer perfekt til jeans
\t

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
375 kr
Pris
264 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama;licious Skjorte til gravide MLOTEA Sugar Coral
mama;licious Skjorte til gravide MLOTEA Sugar Coral
186 kr