mama;licious Skjorte til gravide MLKARELY Navy Blazer

mama;licious Skjorte til gravide MLKARELY Navy Blazer


Størrelsesguide

Pris
201 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A314984

mama;licious Skjorte til gravide MLKARELY Navy Blazer
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En velskåret, klassisk t-shirt er et must-have i enhver barselsgarderobe og kan bruges hele sæsonen! Hos Mamalicious har vi en t-shirt til enhver lejlighed. Fra farverige t-shirts til ensfarvede t-shirts i sort og hvidt til smukke Print s og muntre mønstre. Vi ønsker, at du skal være komfortabel, trendy og stilfuld i din ni måneders graviditet.

T-shirten er lavet af blød, elastisk jersey med fine læg i siden, der giver din voksende mave masser af plads. De viser din babybule frem, og Style s passer til hele din graviditet. Vores udvalg af t-shirts til gravide med løs eller smal pasform fås med V-hals, rundhals og opstående krave. Vælg en klassisk, ensfarvet T-shirt til gravide eller en model med blonder, glitter eller pailletter.

Dette produkt indeholder viskosefibre fra mærket LENZING™ ECOVERO™. Fibrene er fremstillet af papirmasse fra bæredygtigt tiger skovbrug og er produceret på en miljøvenlig måde.

Detaljer om pleje:
 • Materiale: 95% LENZING™ ECOVERO™ viskose, 5% elastan.
 • Maskinvask ved 30 °C
 • Må ikke bleges
 • Må ikke bruges i tørretumbler
 • Hæng til tørre
 • Stryg ved lav temperatur. Maksimal temp. 100 °C
Produktdetaljer:
 • Langærmet top til gravide med lange ærmer
 • Knude foran
 • For hele graviditeten
 • Vælg blot din sædvanlige størrelse
 • Sæt den sammen med jeans eller leggings
\t

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
312 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama;licious Skjorte til gravide MLKARELY Navy Blazer
mama;licious Skjorte til gravide MLKARELY Navy Blazer
201 kr