mama;licious Nederdel til gravide MLVAIANA Snow white

mama;licious Nederdel til gravide MLVAIANA Snow white


Størrelsesguide

Pris
335 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311000

mama;licious Nederdel til gravide MLVAIANA Snow white
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Barselsnederdele vil højst sandsynligt blive dine uventede favoritter, fordi de er så praktiske, at du bare kan tage dem på og forlade huset. Måske er de lidt mere populære om foråret og sommeren, men de er også en velkommen tilføjelse til vintergarderoben. Mamalicious' omfattende kollektion giver dig al mulig grund til at investere i en række forskellige Style s. Udforsk vores omfattende kollektion af mini-, midi og maxikjoler i boho chic og andre Design s, samt et bredt udvalg af Print s og materialer.

Detaljer om pleje:
  • Materiale: 100% viskose
  • Maskinvask ved 30 °C
  • Må ikke bruges i tørretumbler
  • Hæng til tørre
  • Stryg ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 °C
Produktdetaljer:
  • Midi-længde barselsnederdel med blomster print
  • Flot flæse i flere lag ved sømkanten
  • For hele graviditeten
  • Vælg blot din sædvanlige størrelse
  • Sæt den sammen med en tank top og Sand alen for et smukt sommerlook
\t

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama;licious Nederdel til gravide MLVAIANA Snow white
mama;licious Nederdel til gravide MLVAIANA Snow white
335 kr