mama;licious Kjole til gravide MLLEA Black
NYHED Bæredygtig
mama;licious Kjole til gravide MLLEA Black

mama;licious Kjole til gravide MLLEA Black


Størrelsesguide

Pris
186 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A399717

mama;licious Kjole til gravide MLLEA Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Figurstrammende kjole til gravide kvinder
  • U-formet halsudskæring
  • 3/4-lange ærmer
  • Knælængde
  • OEKO-TEX Standard 100 certificeret: 21.HBD.93504 HOHENSTEIN HTTI

Materiale og pleje:
  • Materiale: 81% økologisk bomuld, 14% viskose, 5% elastan.
  • Kan vaskes ved max. 40 °C i et skånsomt vaskeprogram
  • Må ikke bleges
  • Tørres i tørretumbler ved lav temperatur
  • Strygejern på medium indstilling

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
260 kr
Pris
216 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama;licious Kjole til gravide MLLEA Black
mama;licious Kjole til gravide MLLEA Black
186 kr