mama;licious Kjole til gravide MLCLAUDIA black
-34%
Størrelsesguide

358 kr
Pris
235 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
123 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A278468

mama;licious Kjole til gravide MLCLAUDIA black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En ventekjole bør ikke mangle under graviditeten. Den vil hjælpe dig gennem enhver garderobekrise, uanset om du skal klæde dig på til arbejde eller til en fredag aftenfest! Udforsk vores brede udvalg af ventekjoler i sæsonens farver. Vi har alt fra afslappede dagkjoler til festklare ventekjoler i graviditetsvenlige pasforme, der alle tilpasser sig dine skiftende former. Med alt fra strikkjoler til en kold vinterdag til langærmede hverdagskjoler til arbejdet eller kjoler til særlige lejligheder, der fremhæver dine nye kurver, kan mama licious hjælpe dig med at klæde dig på og være den flotteste kommende mor i denne sæson.

Precious barselskjole MLCLAUDIA med satinbånd i taljen. Du bør bære denne knælange graviditetskjole med smarte høje hæle til særlige lejligheder.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 92% polyester, 8% spandex
  • Maskinvask ved 30 °C
  • Må ikke bleges
  • Må ikke bruges i tørretumbler
  • Hæng til tørre
  • Må ikke stryges


Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: mama;licious Kjole til gravide MLCLAUDIA black
4
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

mama;licious Kjole til gravide MLCLAUDIA black
mama;licious Kjole til gravide MLCLAUDIA black
358 kr
235 kr