mama;licious Jeans til gravide kvinder MLCALIFORNIEN mørkegrå denim

mama;licious Jeans til gravide kvinder MLCALIFORNIEN mørkegrå denim


Størrelsesguide

Pris
446 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A314832

mama;licious Jeans til gravide kvinder MLCALIFORNIEN mørkegrå denim
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En voksende babybule og jeans er helt sikkert forenelige. Er du gravid og leder du efter et par komfortable og samtidig stilfulde jeans til din graviditet, som kan hjælpe dig gennem din graviditet og måske endda længere?

Heldigvis er tiden med praktiske, formløse graviditetsbukser, hvor man helt har glemt de aktuelle trends og Style s, forbi.
Vores jeans til gravide har de nyeste pasforme og trendy denim Style s.
Komfort og funktionalitet er naturligvis afgørende for det perfekte par graviditetsjeans, men et stilfuldt look og en stilfuld følelse er lige så vigtigt. Du finder det bedste fra begge verdener i vores udvalg af jeans til gravide.

Vores trendy jeans til gravide er designet til at passe dig under hele din graviditet og tilpasse sig din krop under forandring. Desuden er de jeans til gravide, som du bruger under graviditeten, også den perfekte denimpartner til efter fødslen, når din krop begynder at ændre sig igen.

Sådan finder du det perfekte par jeans til gravide

Ligesom med almindelige jeans er der nogle få faktorer, du skal tage hensyn til, når du leder efter den perfekte pasform til graviditet. Pasform og snit er vigtige for at finde de rigtige og behagelige jeans til gravide.
Uanset om du foretrækker en skinny fit, slim fit, regular fit, bootcut fit, nostalgisk flared fit eller trendy cropped fit, når du har fundet din pasform og dit snit, skal du blot beslutte, om du vil bære linningen under eller over din babybule.

I vores udvalg finder du jeans til gravide med elastisk linning, der sidder behageligt under din babybule.
Elastikken på indersiden af linningen har en knap, så du kan justere taljen til din mave under graviditeten. Vi har også jeans til gravide med en sømløs linning, der passer perfekt over din mave og støtter din voksende mave. Du kan også vælge jeans til gravide med lav talje og elastiske paneler, der strækker sig, når din mave vokser.
Uanset hvad du foretrækker Style , har mamalicious et udvalg af stilfulde og komfortable løsninger, der ikke vil give dig for lidt på Style .

Detaljer om pleje:
 • Materiale: 98% økologisk bomuld, 2% spandex.
 • Bælte: 79% bomuld, 17% polyester, 4% elastan
 • Maskinvask ved 30 °C
 • Må ikke bleges
 • Må ikke tørretumbles
 • Hæng til tørre
 • Stryg ved lav temperatur. Maksimal temp. 100 °C
Produktdetaljer:
 • Slim Fit
 • Bælte af bomuld i maven
 • Passer til hele graviditeten
 • Jeans med perfekt siddende elastisk linning
 • Modellen bærer størrelse 28/32

Slim Fit: Super smarte, tætsiddende jeans, der går lige fra knæet til anklen.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
260 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama;licious Jeans til gravide kvinder MLCALIFORNIEN mørkegrå denim
mama;licious Jeans til gravide kvinder MLCALIFORNIEN mørkegrå denim
446 kr