mama licious ventejeans MLLARGO Light Blue Denim
-23%
Størrelsesguide

428 kr
Pris
328 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
100 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A287217

mama licious ventejeans MLLARGO Light Blue Denim
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"En voksende baby-mave og jeans er bestemt kompatible. Er du gravid og leder efter en behagelig, men alligevel stilfuld barsel-jeans, der kan ledsage dig gennem din graviditet og muligvis ud over?

Heldigvis er dagene med praktiske, formløse barselbukser forbi, hvor de nuværende trends og stilart blev helt forsømt. .
Vores barsel jeans kommer i de nyeste pasformer og trendy denim Style s.
Komfort og funktionalitet er selvfølgelig afgørende for den perfekte barsel-jeans, men et stilfuldt udseende er lige så vigtigt. I vores udvalg af barsel jeans finder du det bedste fra begge verdener.

Vores trendy barsel-jeans er designet til at passe til dig i hele din graviditet og tilpasse dig din skiftende krop. Hvad mere er, barsel-jeans, du har på dig under graviditet, er også de perfekte denimpartnere i tiden efter fødslen, når din krop ændrer sig igen.

Find de perfekte barsel-jeans

Ligesom med normale jeans, er der en række faktorer, der skal tages i betragtning, når man leder efter den perfekte jeans, der passer til graviditeten. Pasform og klip er vigtigt for at finde de rigtige og behagelige jeans med barsel.
Uanset om du foretrækker barsel jeans i Skinny Fit, Slim Fit, Regular Fit, Bootcut Fit, den nostalgiske Flared Fit eller den trendy Cropped Fit - når du først har fundet din pasform og klip, er du bare nødt til at beslutte, om du vil bære linningen under eller over din babys mave.

I vores udvalg finder du barsel jeans med en elastisk linning, der passer behageligt under din babys mave.
Elastikken på indersiden af ??linningen har en knap, der giver dig mulighed for at justere taljen til størrelsen på din mave under graviditeten. Vi har også barsel jeans med en sømløs linning, der passer perfekt over din mave og understøtter din voksende mave. Du kan også vælge en barsel-jeans med et lavt linningsbånd og elastiske indsatser, der strækker sig med din voksende mave.
Uanset din stilpræference tilbyder mamalicious en række elegante, komfortable løsninger, der ikke vil forlade dig med stil.

Vedligeholdelsesoplysninger:
 • Materiale: 98% bomuld, 2% elastan
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Bleg ikke
 • Brug ikke T-vippe
 • Jern ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
 • Hængt til tørt
 • slim fit
 • Barsjeans i Slim Fit lavet af denim
 • bomuldsbuksebånd
 • Passer til hele graviditeten
 • Jeans med perfekt passende elastisk linning
 • Modellen bærer størrelse 28/32
 • slim fit
  Den nye garderobe Væsentlig med en fejlfri tæt pasform og slank ankel.

  "

  Sponsoreret

  product_detail_ad

  Tilbehør

  Pris
  109 kr

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  mama;licious

  Mama Licious – Maven i fokus

  Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

  Anmeldelser

  Produktanmeldelser fra vores kunder: mama licious ventejeans MLLARGO Light Blue Denim
  3
  2 Kundebedømmelser
   
  5 stjerner
  | 0
   
  4 stjerner
  | 0
   
  3 stjerner
  | 2
   
  2 stjerner
  | 0
   
  1 stjerne
  | 0
  Mere info om eKomi

  100% ægte kundefeedback

  Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

  Vores Topsellers

  mama licious ventejeans MLLARGO Light Blue Denim
  mama licious ventejeans MLLARGO Light Blue Denim
  428 kr
  328 kr