mama licious vente jeans MLVILNIUS Medium Blue
-37%

mama licious vente jeans MLVILNIUS Medium Blue


Størrelsesguide

448 kr
Pris
281 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
167 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A287234

mama licious vente jeans MLVILNIUS Medium Blue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"En voksende babymage og jeans er bestemt kompatible. Er du gravid og leder efter en behagelig, men alligevel stilfuld barsel-jeans, der kan ledsage dig gennem din graviditet og muligvis ud over?

Heldigvis er dagene med praktiske, formløse barselbukser forbi, hvor de nuværende trends og stilart var helt forsømt.
Vores barsel jeans kommer i de nyeste pasformer og trendy denim Style s.
Komfort og funktionalitet er selvfølgelig afgørende for den perfekte barsel-jeans, men et stilfuldt udseende er lige så vigtigt. I vores udvalg af barsel jeans finder du det bedste fra begge verdener.

Vores trendy barsel-jeans er designet til at passe til dig i hele din graviditet og tilpasse dig din skiftende krop. Hvad mere er, barsel-jeans, du har på dig under graviditet, er også de perfekte denimpartnere i fødselsperioden, når din krop ændrer sig igen.

Sådan finder du de perfekte barsel-jeans

Ligesom med almindelige jeans, er der en række faktorer, du skal overveje, når du leder efter den perfekte jeans, der passer til graviditeten. Pasform og klip er vigtigt for at finde de rigtige og behagelige jeans med barsel.
Uanset om du foretrækker barsel-jeans i tynd pasform, slank pasform, regelmæssig pasform, bootcut-pasform, nostalgisk blusset pasform eller trendy beskåret pasform, når du først har fundet din pasform og klip, skal du blot beslutte, om du skal bære linning under eller over din babys mave.

I vores udvalg finder du barsel jeans med en elastisk linning der sidder behageligt under din babys mave.
Det elastiske linning har en knap på indersiden, der giver dig mulighed for at justere taljen til størrelsen på din mave under graviditeten. Vi har også barsel jeans med en sømløs linning, der passer perfekt over din mave og understøtter din voksende mave. Du kan også vælge en barsel-jeans med en lav linning og elastiske indsatser, der strækker sig med din voksende mave.
Uanset hvilken stil du foretrækker, tilbyder mamalicious en række elegante, komfortable løsninger, der vil stil holde dig i form.

Vedligeholdelsesoplysninger:
 • materiale: 93% bomuld, 6% polyester, 1% elastan
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Bleg ikke
 • Brug ikke tørretumbler
 • Hæng til tør
 • Jern ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
produktdetaljer:
 • lige pasform
 • Bælestrop lavet af bomuld
 • Passer til hele graviditeten
 • Jeans med perfekt pasform elastisk linning
 • Modellen bærer størrelse 28/32

Straight Fit: Super stilfuld, tætsiddende jeans, der går lige fra knæ til ankel.

"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama licious vente jeans MLVILNIUS Medium Blue
mama licious vente jeans MLVILNIUS Medium Blue
448 kr
281 kr