mama licious MLFOLEY Hot Pink amningstop
-26%
Størrelsesguide

186 kr
Pris
137 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
49 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A294249

mama licious MLFOLEY Hot Pink amningstop
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Hvis dit look kan tage et nyt strejf, skal du gennemse vores udvalg af funktionelle og moderigtige plejetoppe. Hos mamalicious ønsker vi, at du har det godt, mens du ammer din baby, uanset hvor du er, eller hvad du laver. Vores stilfulde samling af lange og kortærmede toppe, ammende tanktoppe og ærmeløse toppe passer let ind i din nuværende garderobe og gør det nemt for dig at finde en ny (livsstil) stil, hvor amning af din baby skal være let og behagelig - uden at gå på kompromis om elegance og trend. Alle vores amningstoppe er lavet af materialer, der føles bløde på huden.

Stylingtips til din ammende top

Når tiden til barsel er bag dig, du kan nemt bære eksisterende stykker fra din garderobe før graviditet for at skabe det perfekte outfit. Tag dig tid og prøv dit ""gamle"" tøj - men vær ikke skuffet, hvis ikke alt passer (endnu)! En ammetrøje i kombination med dine yndlingsjeans og smukke sneakers giver et ukompliceret, trendy look, der er perfekt på travle dage, når du vil koncentrere dig om din baby og kommende ærinder. Når du er tilbage på kontoret eller ønsker at pynte dig til barselsorlov, skal du vælge en blomsterhvid sygeplejeskjorte og kombinere den med et blyantnederdel eller bløde bukser i en neutral farve. Resultatet er et smigrende, men alligevel behageligt tøj, der gør dig til en rigtig iøjnefaldende. Til de køligere dage tilbyder vi langærmede amningstoppe lavet af tynde og tykke stoffer, der ledsager dig gennem årstidsskiftet. Brug en cardigan over den for ekstra varme.

Amning undervejs

De fleste mødre kommer til det punkt, hvor de vil forlade huset for en kop kaffe eller en tur i parken med deres kæreste. Men den største bekymring for unge mødre er spørgsmålet om at amme barnet, når de er ude. Hvordan virker det? Hvad hvis der ikke er noget udpeget amningsområde på stedet? Hvad hvis det er koldt? Hvad hvis folk kigger? Vi ved det. Derfor har alle vores amningstoppe en praktisk, let tilgængelig ammefunktion, der gør det let for dig at amme din baby når som helst og hvor som helst. Amningspositionen er problemfrit integreret i Design ammehovedet, spredes ikke over brystet og reducerer risikoen for, at din overkrop udsættes for kold luft. Lagene er enten fastgjort med knapper eller lynlåse eller kan simpelthen skubbes til siden for diskret amning. Når du er færdig, skal du vedhæfte eller omarrangere lagene. Det kunne ikke være nemmere! Hvis du føler dig utilpas ved amning, eller din baby let distraheres af den travle verden omkring dig, skal du medbringe et ammeark, som du kan placere over dig og din baby. Kluden dækker dit bryst og babyens hoved, hvilket giver dig begge nok plads til at slappe af og ikke blive overophedet.
NELL ammefunktionen består af et rundskåret stoflag til amning, der er dækket af en rund halsudskæring. For at amme skal du blot trække det ydre stoflag til siden og løfte stofflaget op til amning.

Vedligeholdelsesdetaljer:
  • Materiale: 60% polyester, 35 % viskose, 5% elastan
  • Maskinvask ved 30 ° C
  • Må ikke bleges
  • Brug ikke tørretumbler
  • Hæng til tørre
  • Stryges ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
produktdetaljer:
  • 2-i-1 barseltank fra Jersey
  • Velegnet til graviditet og amning
  • For at amme, træk det ydre lag til siden, løft det nederste lag
  • Kan kombineres med jeansshorts på solskinsdage


"

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
246 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: mama licious MLFOLEY Hot Pink amningstop
2.5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

mama licious MLFOLEY Hot Pink amningstop
mama licious MLFOLEY Hot Pink amningstop
186 kr
137 kr