mama licious Maternity top MLSILJA Rooibos Team
-21%

mama licious Maternity top MLSILJA Rooibos Team


Størrelsesguide

224 kr
Pris
176 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
48 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A290955

mama licious Maternity top MLSILJA Rooibos Team
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"En godt afskåret, klassisk T-shirt bør ikke mangle i noget barselgarderobe og kan bæres hele sæsonen! Hos Mamalicious har vi en T-shirt til enhver lejlighed. Fra farverige t-shirts til enkle sorte og hvide t-shirts til smukke Print s og munter mønstre. Vi vil have dig til at være behagelig, trendy og stilfuld under din ni måneders graviditet.

T-shirts er lavet af blød, stretchy trøje med delikate plov på siden, der giver din voksende mave masser af plads. De sætter dygtigt ud af din babys mave, og stilen passer til hele graviditeten. Vores udvalg af barsels-T-shirts i løs eller slank pasform præsenterer sig med V-hals, rund hals og stand-up krave. Vælg en klassisk, ensfarvet T-shirt med moderskab eller en model med blonder, glitter eller paljetter.

Plejeoplysninger:
 • Materiale: 95% viskose, 5 % elastan
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Bleg ikke
 • Brug ikke tørretumbler
 • Hæng til tør
 • Jern ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
produktdetaljer:
 • T-shirt med barsel med kniplinger
 • bindebælte i taljen
 • For hele graviditeten
 • Vælg bare din sædvanlige størrelse


"

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
328 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama licious Maternity top MLSILJA Rooibos Team
mama licious Maternity top MLSILJA Rooibos Team
224 kr
176 kr