mama licious Maternity Dress MLALISON Navy Blazer
Størrelsesguide

Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310213

mama licious Maternity Dress MLALISON Navy Blazer
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Er du en arbejdende gravid kvinde på udkig efter et nyt outfit eller to til kontoret uden at skulle bekymre dig om at klæde dig om morgenen?
Eller er du på udkig efter forskellige udseende at tage til den længe ventede babymoon eller ferie?

Måske er du i markedet for begge dele!
Uanset hvad spiller du det sikkert, når du tilføjer nogle morsomme barselkjoler til din garderobe, da disse must-haves er en nem løsning på dine graviditetsbehov. Uanset om du ønsker at opdatere din samling af kontor-klar dagskjoler, eller du leder efter den perfekte ""lille sort kjole"" barselkjole med blonder til den særlige lejlighed, har vi lige hvad du har brug for.

Kjoler, der bare passer
Kjolerne fra mamalicious er designet, så du kan bære dem når som helst under din graviditet. Da de fleste stykker indeholder en lille mængde stræk, vil de tilpasse sig din konstant skiftende krop, indtil du føder. Vi har også en række kjoler, der passer til enhver tænkelig lejlighed, som du kan bære smart eller afslappet afhængigt af lejlighedsstil. Kombiner en karminrød moderkjole med strømpebukser eller leggings og elegante, men behagelige sko til et iøjnefaldende outfit.
Udnyt alsidigheden i vores kjoler, og vær dristig og slående i din styling.

Hvis du vil skabe en lidt mindre formel skandinavisk stil, skal du bære en af ??vores barseljeans eller barselbukser med en strikket kjole forvandlet til en top.

Vi har et bredt udvalg af langærmede barsel kjoler og barsel strik kjoler, hvoraf nogle er lidt tykkere end andre for at holde dig ekstra varm. Nogle har striber, prikker eller et specielt tryk samt interessante design, der fremhæver dit look endnu mere end vores mere subtile, almindelige stil. Til varmere dage eller indendørs aktiviteter tilbyder vi adskillige kortærmede barselkjoler og nogle ærmeløse stilarter, der passer til mange forskellige aktiviteter. Uanset din personlige præference for ærmelængder og mønstre eller, mere hvilken tiger, temperaturen du klæder dig på, vil du være taknemmelig for, at du investerede i nogle nøglestykker.

Men hvad bærer du på de specielle begivenheder, hvor du skal være mere elegant? Mamalicious har et varieret udvalg af festkjoler, der altid passer til regningen.

Vi har en stor samling af kjoler i forskellige længder og stil. Måske er en maxikjole med et matchende taljebånd, der kan bindes individuelt ved siden, lige noget for dig. Ud over en række mini- og midi-blondekjoler bærer vi også trendy Print s som slangeskind, striber eller abstrakte mønstre. Uanset årstid eller lejlighed finder du en formel kjole, der passer til din smag.

Plejeoplysninger:
 • Materiale: 95% LENZING ™ ECOVERO ™ viskose, 5% elastan.
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Må ikke bleges
 • Brug ikke tørretumbler
 • Hang til tørring
 • Stryges ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
Produktdetaljer:
 • Børnetøj med kort ærme
 • Linning i snor
 • Side slids ved forneden
 • Den ultimative ""bare slip den på"" kjole
 • I hele graviditeten
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
149 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: mama licious Maternity Dress MLALISON Navy Blazer
3.5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

mama licious Maternity Dress MLALISON Navy Blazer
mama licious Maternity Dress MLALISON Navy Blazer
223 kr