mama licious amme-skjorte MLSABRINE Snehvid

mama licious amme-skjorte MLSABRINE Snehvid187 kr
Pris
186 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A28922000000002

EAN: 5714500011552

mama licious amme-skjorte MLSABRINE Snehvid
"En godt afskåret, klassisk T-shirt bør ikke mangle i noget barsel og kan bæres hele sæsonen! Hos Mamalicious har vi en T-shirt til enhver lejlighed. Fra farverige t-shirts til enkle sorte og hvide t-shirts til smukke Print s og munter mønstre. Vi vil have dig til at være behagelig, trendy og stilfuld under din ni måneders graviditet.

T-shirts er lavet af blød, stretchy trøje med delikate plov på siden, der giver din voksende mave masser af plads. De sætter dygtigt ud af din babys mave, og stilen passer til hele graviditeten. Vores udvalg af barsels-T-shirts i løs eller slank pasform præsenterer sig med V-hals, rund hals og stand-up krave. Vælg en klassisk, ensfarvet T-shirt med moderskab eller en model med blonder, glitter eller paljetter.

Vedligeholdelsesoplysninger:
 • Materiale: 90% organisk bomuld, 10% polyester
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Brug ikke tørretumbler
 • Hængt til tør
 • Må ikke stryges
produktoplysninger:
 • T-shirt med stribet barsel med broderi
 • Med organisk bomuld
 • Passer til hele graviditeten
 • Stilfuld med jeans eller sød nederdel
 • Modellen bærer størrelse M

"

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama licious amme-skjorte MLSABRINE Snehvid
mama licious amme-skjorte MLSABRINE Snehvid
187 kr
186 kr