lyserød eller blå Wrap body 1/2 arm 2 pakke
Bæredygtig -48%
lyserød eller blå Wrap body 1/2 arm 2 pakke
Størrelsesguide

120 kr
Pris
62 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
58 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A280155

lyserød eller blå Wrap body 1/2 arm 2 pakke
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
lyserød eller blå - mærket omkring det første udstyr til din baby

Den første gang med en nyfødt baby er vidunderlig, følelsesladet og udmattende på samme tid. Hvad din baby har brug for nu er kærlighed i overflod, sikkerhed og kærlighed ... til alt andet kan du nu finde kærligt designet tøj af mærket PINK OR BLUE på babymarkt.de. Udviklingen af ??en baby især i de første 24 måneder er spændende, hurtig og overraskende. Vores eksperter har udviklet mange smukke produkter til dig, der gør livet med din lille elskede lettere og mere behagelig. Kort sagt - det altomfattende ubekymrede udstyr til små mennesker på jorden. Ud over mange praktiske detaljer og eksklusive design er produkternes kvalitet den vigtigste ting. Til babys delikate hud bruges Ökotex-certificerede kvaliteter af blød bomuld. Dimensionelt stabile materialer overlever mange vask og forbliver blide mod babyens hud. Med det originale udstyr i lyserødt eller blåt skal du sikre dig, at din baby føles helt behagelig og selvfølgelig til rimelige priser. Brand mode behøver ikke at være dyrt, se dig selv i vores online butik!

Smuk 2-pakning indpakningskrop lavet af blød bomuld med lange ærmer. Pressestopstrimlen og de praktiske pressestifter i skridtområdet gør det nemt at tage på og tage af.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • I en pakke med 2
  • korte ærmer
  • Diverse design s
  • Fastgør fastgørelseselementer ved skridtet
Vedligeholdelsesoplysninger:
  • Vaskbar op til 60 ° C
  • Egnet til tørretumblere
  • Moderat varmt strygning

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
78 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: lyserød eller blå Wrap body 1/2 arm 2 pakke
4.5
40 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 28
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

lyserød eller blå Wrap body 1/2 arm 2 pakke
lyserød eller blå Wrap body 1/2 arm 2 pakke
120 kr
62 kr