Little Company Wrap rygsæk Miami Ripstop sort

Little Company Wrap rygsæk Miami Ripstop sort


558 kr
Pris
544 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A312619

EAN: 8719632340546

Little Company Wrap rygsæk Miami Ripstop sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den modern e cool rygsæk "Miami" fra Little Company er også en ble taske. Ideel til mor og far, der kan gå ud så komfortabelt med deres små børn. Ydersiden af denne sorte rygsæk er udstyret med ripstop polyester, indersiden er lavet af glat polyester med trendy leopard- Print . Selvfølgelig mangler der også en skiftedug i samme sorte farve. Denne rygsæk har en række sidelommer. På den måde kan du holde dine egne ting og dit barns ting adskilt og godt organiseret. Sidelommerne er dybe nok til at rumme en flaske eller en modermælkserstatning og lukkes med en trykknap. På rygsækkens forside er der et par praktiske rum, der lukkes med lynlås. Du kan også tage denne taske med på arbejde. En bærbar computer eller en dokumentmappe passer også nemt ind. Den løse skulderrem gør det nemt at bruge tasken som en skuldertaske. For at sikre en behagelig bæreoplevelse er skulderremmene justerbare og forstærkede for at sikre en behagelig bæreoplevelse.

Produktdetaljer:
  • Kan bruges som en blerygsæk eller en arbejdsrygsæk
  • Lukkelige rum på forsiden
  • Justerbare skulderstropper
Tekniske detaljer:
  • Mål: (længde x bredde x højde) 44 x 30 x 16 cm
  • Vægt: 1 kg
  • Udvendigt materiale: 100 % ripstop polyester
  • Indvendigt materiale: 100 % polyester
  • Oprindelsesland: Kina
  • Plejeanvisninger: rengøres med en fugtig klud

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Little Company Wrap rygsæk Miami Ripstop sort
Little Company Wrap rygsæk Miami Ripstop sort
558 kr
544 kr