lionelo Babyovervågning Babyline 7.1
Vejl. pris¹
915 kr
Pris
849 kr
Fri fragt
Du sparer
66 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A301562

EAN: 5902581658081

lionelo Babyovervågning Babyline 7.1
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sikkerhed og sikkerhed - altid sammen
Med Babyline 7.1 kan forældre overvåge, hvad der sker i børnehaven. Takket være enheden kan du udføre andre aktiviteter, når babyen sover sødt.

Mere end bare video
Kameraet har en indbygget mikrofon, højttaler og temperaturføler, der tillad babymonitoren at overføre billed-, lyd-, temperaturinformation og alarmmeddelelser. Med stativet kan du nemt placere kameraet i den rigtige position eller montere det på væggen.

Kommunikation i begge retninger
Modtageren er udstyret med en taleopkaldsfunktion, der giver forældre mulighed for at tale med barnet på afstand og berolige det. Barnet hører forældrenes stemme, er straks roligere og føler sig mere sikker.

Praktiske løsninger - høj kvalitet dag og nat
Ved at bruge en passende linse kan kameraet sende et klart, detaljeret billede. Den viste video er klar og skarp uanset tid på dagen eller natten - selv i totalt mørke.

Bærbar skærm med batteri med lang levetid
Modtageren har et stort farvedisplay, et håndtag og et indbygget genopladeligt batteri med en kapacitet på 1150 mAh, hvilket takket være VOX-teknologien giver en batterilevetid på op til 40 timer.

Natlig
Den indbyggede lampe udsender et varmt, blødt lys.

Alarmer og meddelelser
Babymonitoren er udstyret med en alarm, der informerer dig om dit barn vågner eller mister forbindelse. Notifikationsfunktionen minder dig i god tid f.eks. Om planlagt amning.

Lang rækkevidde
En rækkevidde på op til 260 m sikrer problemfri kontakt med barnet fra fjerne rum eller gulve.

Beroligende vuggeviser
Babymonitoren har et sæt med 8 beroligende melodier, der kan tændes eksternt af forældrene på det rigtige tidspunkt. Lydstyrken på tonerne kan også justeres frit.

VOX-system - energibesparende
VOX-systemet er en teknologi, der sikrer maksimal energibesparelse og derfor lang drift uden genopladning . Babymonitoren fungerer i standbytilstand. Når en stemme registreres, starter den og transmitterer billedet og lyden til forældrenes skærm.

Nem montering
Skærmen er let, praktisk og har et stativ, der tillader det skal placeres i en behagelig position for forældre. Modtageren kan også fastgøres til et bælte.

Enkel betjening
Selvom Babyline 7.1 tilbyder mange muligheder, er betjeningen ekstremt intuitiv og ligetil takket være en praktisk knapbaseret bruger interface.

Leveringsomfang:
  • Modtager med display
  • Kamera
  • Strømforsyningsenhed
  • Batterioplader

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: lionelo Babyovervågning Babyline 7.1
4.5
196 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 153
 
4 stjerner
| 32
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

lionelo Babyovervågning Babyline 7.1
lionelo Babyovervågning Babyline 7.1
Vejl. pris¹ 915 kr
849 kr