Lil'Atelier Sweat bukser Nbmrafael Otter
Bæredygtig

Lil'Atelier Sweat bukser Nbmrafael Otter


Størrelsesguide

Pris
164 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A32663500000001

EAN: 5715107961943

Lil'Atelier Sweat bukser Nbmrafael Otter
Mærkekvalitet fra huset Lil' Atelier.

Disse løse sweatpants til babydrenge med snor i taljen og håndlommer er superbehagelige. Deres bløde stof er fremstillet af økologisk bomuld og hør og er særligt behageligt på babyens hud med sin nuttede, bløde kvalitet.

Økologisk bomuld dyrkes uden brug af farlige pesticider eller syntetisk gødning - det skaber bedre forhold for bomuldsbønderne, naturen og dit barn.

Produktdetaljer:
 • Løse sweatpants til små drenge
 • Snørebånd i taljen
 • Håndlommer
 • Plads til ble
Materiale og plejeanvisninger:
 • Materiale: 90% økologisk bomuld, 9% hør, 1% lyocell
 • Kan vaskes ved 30°C
 • Må ikke bleges
 • Må ikke renses tørt
 • Må ikke tørretumbles
 • Hæng til tørre
 • Strygejern på medium indstilling


Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
669 kr
Pris
126 kr
Pris
149 kr
Pris
223 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Lil'Atelier Sweat bukser Nbmrafael Otter
Lil'Atelier Sweat bukser Nbmrafael Otter
164 kr