LENA® Mani-Pedi Negle Salon
Vejl. pris¹
483 kr
Pris
438 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
45 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A272573

EAN: 4006942867905

LENA® Mani-Pedi Negle Salon
Mani-Pedi Neglesalon tilbyder mange muligheder i en foldekasse. Sættet 4 i 1 inkluderer en negleformer med 5 forskellige tilbehør. Med negldesignet printer kan der pimpes op med 48 forskellige designs og glitrende neglestreng. Den tilhørende negletørrer tørrer neglene på samme tid, så neglene hurtigt kan vises.

Detaljer:
  • Indeholder: 5 negleformere, 1 negledesignprinter, 48 forskellige motiver, mousserende neglestrenge og en negletørrer
  • Instruktioner med 10 forskellige designs til efterligning
  • Opbevaringsposer til farvelægning
  • Alder: Fra 8 år.

OBS!
Bør benyttes under umiddelbar opsigt af en voksen. OBS! Med små dele. Fare for kvælning. Dette legetøj har funktionelle skarpe spidser.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lena

OVER 50 ÅRS LEGETØJS-ERFARING

Den tyske virksomhed LENA® er kendt for deres produkters høje standarder samt moderne design. Virksomhedens filosofi består i at fremstille førsteklasses legetøj, som ikke kun er robust samt langtidsholdbart, men også vækker børns begejstring. LENA® har gennem tiden udviklet et bredt produktsortimentet af blandt andet legetøjskøretøjer, sandkasselegetøj, puslespil, strikkesæt, m.m. Alle produkter er fremstillet med særlig henblik på spændende detaljer og fremmelse af barnets kreativitet. Derudover lægger LENA® stort vægt på at alle deres legetøjsprodukter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: LENA® Mani-Pedi Negle Salon
4.5
17 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 14
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

LENA® Mani-Pedi Negle Salon
LENA® Mani-Pedi Negle Salon
Vejl. pris¹ 483 kr
438 kr