LÄSSIG Sippy cup Little Mateys spicy orange
NYHED
Variant:
  • LÄSSIG Sippy cup Little Mateys kongeblå
  • LÄSSIG Sippy cup Little Mateys spicy orange

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A432654

EAN: 4066239104052

LÄSSIG Sippy cup Little Mateys spicy orange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Detaljer om produktet:
  • Børneservicekollektionen Little Mateys fra LÄSSIG omfatter lære at drikke-koppen med de populære kæledyr
  • Takket være det praktiske låg med drikkeåbning er det en leg at lære at drikke
  • To håndtag på siderne sikrer et fast og sikkert greb i små hænder, og den skridsikre ring på undersiden giver et bedre greb om bordet
  • Alt porcelæn er ikke kun BPA-frit og meget let, men tåler også opvaskemaskine og mikroovn
  • De er fremstillet af en blanding af polypropylen og cellulose og er derfor mere bæredygtige tiger og ressourcevenlige end konventionel polypropylen

Inkluderet i leveringsomfanget:
  • 1x drikkekop

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

Vores Topsellers

LÄSSIG Sippy cup Little Mateys spicy orange
LÄSSIG Sippy cup Little Mateys spicy orange
67 kr