RABAT til 2. advent 🕯
RABAT til 2. advent 🕯
Kun idag:
Op til 700kr. EKSTRA!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Vælg din kupon
LÄSSIG Silikone dækkeserviet, Little Chums Mouse
NYHED -14%

LÄSSIG Silikone dækkeserviet, Little Chums Mouse


Vejl. pris¹
131 kr
Pris
113 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
18 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A390047

EAN: 4042183403311

LÄSSIG Silikone dækkeserviet, Little Chums Mouse
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Den skridsikre silikone dækkeserviet i form af den søde mus fra LÄSSIG Little Chums-kollektionen er sjov for både voksne og børn
  • Tallerkener, skåle og kopper glider ikke længere let på den, og kaoset ved bordet holdes i ave
  • Dækkeservietten er nem at rengøre og kan takket være det fleksible materiale let rulles sammen og opbevares for at spare plads
  • Bordet forbliver også ubeskadiget, da det er vand- og smudsafvisende
  • Takket være den dyrelignende Design vil børn derfor fremover gerne blive siddende.
  • Det matte look kombineret med skinnende accenter på øjne, næse og knurhår gør dækkeservietten til et yndet tilbehør ved bordet.

Materiale og dimensioner:
  • Mål: 6 x 6 x 42 cm
  • 100% silikone

Inkluderet i leveringen:
  • 1x dækkeserviet i silikone, Little Chums Mouse

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

Vores Topsellers

LÄSSIG Silikone dækkeserviet, Little Chums Mouse
LÄSSIG Silikone dækkeserviet, Little Chums Mouse
Vejl. pris¹ 131 kr
113 kr