Erstatningsforslag til udsolgte produkter

LÄSSIG Mini Outdoor Backpack , Nature hasselnød
NYHED Bæredygtig -11%
p.t. udsolgt

LÄSSIG Mini Outdoor Backpack , Nature hasselnødVejl. pris¹
446 kr
Pris
395 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
51 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A385453

EAN: 4066239101303

LÄSSIG Mini Outdoor Backpack , Nature hasselnød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Alder: fra 3 år
 • En som ingen anden: Mini Outdoor Backpack Nature fokuserer på praktisk tilbehør og bæredygtige materialer.
 • Dette gør det til den ideelle ledsager til udendørs udflugter, vandreture eller skovbørnehave.
 • Med aftagelige patches kan børnene tilpasse deres vandtætte rygsæk, som de vil
 • Inkluderer masser af ekstraudstyr til Outdoor entusiaster: et integreret regnslag med lukning, en termoisoleret sædepude og justerbare løkker på ydersiden til jakke eller Outdoor udstyr
 • Børnerygsækken har også et navneskilt child , karabinhager og reflekser.
 • Brystremmen, den polstrede rygdel og de højdejusterbare og polstrede skulderremme sikrer, at børnerygsækken sidder behageligt.
 • Samtidig er rygsækken særlig let og robust
 • Det store hovedrum er let at åbne med en kliklukning. Den overskuelige inddeling i rygsækken gør det til en leg at holde orden på tingene
 • To udvendige sidelommer giver ekstra plads til en vandflaske eller en paraply
 • Den nederste del af rygsækken er lavet af et belagt, aftørringsbart materiale, så rygsækken nemt kan rengøres efter et ophold udendørs
 • Det anvendte stof er særlig robust og er fremstillet af 100 % genbrugspolyester.
 • Indholdet af genbrugsmaterialer svarer til 10 PET-flasker.
 • Beregningen er baseret på en gennemsnitlig vægt på 17,2 g for PET-flasker.
 • Kapacitet: 9 liter
Dimensioner og vægt:
 • Mål efter montering (længde x bredde x højde): 22 x 12 x 32 cm
 • Vægt: 0,39 kg
Materiale og pleje:
 • 100% polyester (fremstillet af genbrugsmateriale)
 • Til rengøring tørres af med en fugtig klud

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

Vores Topsellers