Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Lige nu
EKSTRA points!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
saml points nu
LÄSSIG Dummy-kæde, Little Chums Cat
NYHED

LÄSSIG Dummy-kæde, Little Chums Cat


Pris
131 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A391044

EAN: 4042183410548

LÄSSIG Dummy-kæde, Little Chums Cat
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Aldrig mere uden en sutteflaske: Med LÄSSIG suttekæden fra Little Chums-kollektionen vil ingen sutteflaske nogensinde blive væk igen
 • Den BPA-fri suttekæde består af en træclips i den søde Little Chums-figur hund, kat eller mus med Metal lclosure samt en farverig silikonekæde og en silikonering til fastgørelse af sutten.
 • Klipsen kan nemt fastgøres til tøj
 • Takket være den fleksible silikone ring kan kæden til attrapper fastgøres til både attrapper med og uden ring
 • Silikonringen sikrer et sikkert greb, så dukken ikke kan blive væk

Materiale og dimensioner:
 • Mål: 2,5 x 8,5 x 29,5 cm
 • Materiale: Træ / silikone
  Hoved: bøgetræ; perler,
  Ring: Silikone,
  Clip: Metal l; F aden : Nylon

Inkluderet i leveringen:
 • 1x dummy-kæde, Little Chums Cat

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

Vores Topsellers

LÄSSIG Dummy-kæde, Little Chums Cat
LÄSSIG Dummy-kæde, Little Chums Cat
131 kr