Kluba Medical Allround -Baby overall Friedo Cloud Blue
Bæredygtig -21%

Kluba Medical Allround -Baby overall Friedo Cloud Blue


Størrelsesguide
Variant:
 • Kluba Medical Allround -Baby overall Bino
 • Kluba Medical Allround -Baby overall Friedo Cloud Blue
 • Kluba Medical Allround -Baby overall Mino

Vejl. pris¹
408 kr
Pris
322 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
86 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A333756

Kluba Medical Allround -Baby overall Friedo Cloud Blue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kluba Medical - For den mest beskyttende ting i livet

Allround babyoveralls er den perfekte ledsager, der smigrer din babys hud i alle situationer. Det økologiske stof inviterer dig til at smutte i det og føle dig godt tilpas. Lynlåsen i hele længden gør det meget nemt at tage den af og på. Den passer perfekt og giver masser af benplads. De praktiske opsmøgede manchetter på hænder og fødder beskytter barnet mod sol og kulde. Det gør den også ideel til at bære i en slynge eller bæresele. Den er også meget let, så huden kan ånde godt i tæt kontakt med kroppen. I aktive faser kan dragten bæres kort eller lang og giver stor bevægelsesfrihed, når barnet kravler og prøver at gå for første gang. De søde applikationer er også et godt blikfang.

Produktdetaljer:
 • Babyovertræk af økologisk musselin
 • Med lynlås i hele længden
 • opadvendte håndjern på hænder og fødder
 • Masser af benplads
 • Med applikationer
Materiale og plejeanvisninger:
 • Materiale: 100% økologisk bomuld
 • Kan vaskes op til 40°C
 • Må ikke renses tørt
 • Må ikke tørretumbles
 • Strygejern på medium indstilling

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Kluba Medical Allround -Baby overall Friedo Cloud Blue
Kluba Medical Allround -Baby overall Friedo Cloud Blue
Vejl. pris¹ 408 kr
322 kr