10% personalerabatt
10% personalerabatt
kopiér koden:
HBC2485
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

kindsgard Vikelbody trunder 3-pack langærmet hvid
Bæredygtig -13%
p.t. udsolgt

149 kr
Pris
129 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
20 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A33790100000002

EAN: 4002842009636

kindsgard Vikelbody trunder 3-pack langærmet hvid
Produktdetaljer:
 • Fordelspakke: 3-stk. langærmede body'er i uniform Design
 • Let at tage af og på: Takket være trykknapperne på maven og mellem benene kan du nemt skifte dit barn uden at skulle trække bodyen over hovedet.
 • Tidløs Design : De hvide bodyer kan kombineres på mange måder og bæres under ethvert outfit
 • Behagelig mod huden: Den bløde bomuld af høj kvalitet er skånsom mod dit barns hud.
 • Formstabil: Vaskefast bomuldskvalitet
 • Ideelt første babyoutfit: Ideel som en gave

Materiale og pleje:
 • Materiale: 100% økologisk bomuld
 • Certificeret i henhold til OEKO-TEX Standard, testnummer 1795CIT
 • Kan vaskes op til 60
 • Ikke egnet til tørretumbler
 • Stryges moderat varmt

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
199 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

kindsgard

Design dit lille hjem med kindsgard

kindsgard står for en smuk drømmeverden af ​​leg og velvære. Med børnemøbler, boligtekstiler, mode og legetøj bliver kindsgard en del af enhver ung families store lykke. Perfekt afstemt kombinerer vi nordiske farver og mønstre med tidløse designs. Ligesom de små er kindsgard i konstant udvikling. Derudover bruger vi din feedback på produkterne til i fællesskab at designe de smås opholdsrum – med dig, for dig!

Sans for detaljer for et hyggeligt familieliv

kindsgard har sat sig som mål at tilbyde den bedste kvalitet til familievenlige priser. Derudover går de nordiske mønstre og regnbuens smukke farver med garanti aldrig af mode og er et sandt højdepunkt i dit hjem. Artikelnavnet røber allerede, hvad der står i forkus hos mærket: Den første del kind kan oversættes til barn og afslutningen gard skal henvise både til have og guard. Med andro ord har vi en oplevelsesverden for børn, hvor de små skal være ekstra beskyttet på samme tid.

Ansvar overfor de små

Det brede udvalg af børneprodukter hos kindsgard forskønner og letter forældres og vordende forældres farverige familieliv. Vi stiller de højeste kvalitetskrav til vores udviklede hverdagsprodukter. Gennem certificeringen af ​​alle vores tekstiler kan forældre stole på, at vores produkter er testet for skadelige stoffer og fremstillet af sundhedssikre materialer. Af kærlighed til vores miljø arbejder vi dagligt på at gøre vores produkter endnu mere bæredygtige og bruger materialer af høj kvalitet som økologisk bomuld og økologisk bøgetræ.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: kindsgard Vikelbody trunder 3-pack langærmet hvid
4.5
120 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 98
 
4 stjerner
| 15
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers