kindsgard Værktøjskasse roeffa blå
NYHED -16%
238 kr
Pris
199 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
39 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A337943

EAN: 4005317333465

kindsgard Værktøjskasse roeffa blå
Produktdetaljer:
 • Grænseløs fantasi: For unge håndværkere er der ingen grænser for fantasien, der giver den optimale legeglæde.
 • Tidløst design : Det moderne blå design kan kombineres optimalt med alt legetøj
 • Stort legesæt: Sættet med 22 dele bringer sjov ind på børneværelset
 • Tag den med overalt: Værktøjskassen er udstyret med et praktisk bærehåndtag, så den kan tages med overalt og til enhver tid
 • Certificeret i henhold til EN 71-1:2014: Dette garanterer legetøjets sikkerhed, og alle anvendte materialer er testet for skadelige stoffer og er sikre at bruge.
 • Aldersanbefaling: Egnet fra 3 år
 • <a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/<notransl>kindsgard</notransl>%20toolbox%20roeffa.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">monteringsvejledning
Dimensioner og vægt:
 • 18 x 15 x 28 cm (højde x bredde x dybde).
 • Vægt: 1,1 kg
Materiale og pleje:
 • Materiale: krydsfiner og MDF lakeret
 • Alle anvendte materialer er testet for skadelige stoffer og er certificeret spytsikre og hudvenlige. Alle materialer testes også regelmæssigt under produktionen.
 • Plejeanvisninger: Tørres af med en fugtig klud og varmt sæbevand. Du må ikke bruge slibende rengøringsmidler.
Leveringsomfang:
 • 1x værktøjskasse
 • Tilbehør: 1 hammer, 1 skruenøgle, 1 målevinkel, 1 skruetrækker, 4 søm, 4 møtrikker, 4 skruer og 6 skrueplader i forskellige størrelser
Advarsel og sikkerhedsanvisninger:
 • Ikke egnet til børn under 3 år. Kvælningsfare på grund af små dele, som kan sluges.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

kindsgard

Design dit lille hjem med kindsgard

kindsgard står for en smuk drømmeverden af ​​leg og velvære. Med børnemøbler, boligtekstiler, mode og legetøj bliver kindsgard en del af enhver ung families store lykke. Perfekt afstemt kombinerer vi nordiske farver og mønstre med tidløse designs. Ligesom de små er kindsgard i konstant udvikling. Derudover bruger vi din feedback på produkterne til i fællesskab at designe de smås opholdsrum – med dig, for dig!

Sans for detaljer for et hyggeligt familieliv

kindsgard har sat sig som mål at tilbyde den bedste kvalitet til familievenlige priser. Derudover går de nordiske mønstre og regnbuens smukke farver med garanti aldrig af mode og er et sandt højdepunkt i dit hjem. Artikelnavnet røber allerede, hvad der står i forkus hos mærket: Den første del kind kan oversættes til barn og afslutningen gard skal henvise både til have og guard. Med andro ord har vi en oplevelsesverden for børn, hvor de små skal være ekstra beskyttet på samme tid.

Ansvar overfor de små

Det brede udvalg af børneprodukter hos kindsgard forskønner og letter forældres og vordende forældres farverige familieliv. Vi stiller de højeste kvalitetskrav til vores udviklede hverdagsprodukter. Gennem certificeringen af ​​alle vores tekstiler kan forældre stole på, at vores produkter er testet for skadelige stoffer og fremstillet af sundhedssikre materialer. Af kærlighed til vores miljø arbejder vi dagligt på at gøre vores produkter endnu mere bæredygtige og bruger materialer af høj kvalitet som økologisk bomuld og økologisk bøgetræ.

Vores Topsellers

kindsgard Værktøjskasse roeffa blå
kindsgard Værktøjskasse roeffa blå
238 kr
199 kr