kindsgard tremmeseng godnat 60 x 120 cm hvid
Bæredygtig
kindsgard tremmeseng godnat 60 x 120 cm hvid
Variant:
 • kindsgard tremmeseng godnat 60 x 120 cm hvid
 • kindsgard Barneseng godnat 60 x 120 cm natur
 • kindsgard Barneseng godnat 60 x 120 cm bi color

1.036 kr
Pris
999 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A341845

EAN: 4250224305405

kindsgard tremmeseng godnat 60 x 120 cm hvid
Tremmesengen "godnat" fra kindsgard byder dit barn på en dyb og god søvn. Sengen er fremstillet i massivt fyrretræ og kan ydermere ganske hurtigt omdannes til en junior seng.

Produktdetaljer:
 • Farve: Hvidt og stilsikkert design, som passer ind på alle børneværelser.
 • En synlig træstruktur gør designet særdeles tiltalende.
 • Tre aftagelige tremmer sikrer, at dit barn kan komme sikkert ind- og ud.
 • Lamelbund: Fremstillet af elastiske træfjedre samt holdbare og stabile krydsfiner.
 • Sengebunden kan indstilles i 3 forskellige højder: 14 cm, 27 cm eller 44 cm.

Mål:
 • Tremmeseng: 65 cm x 124 cm x 80 cm (bredde x længde x højde)
 • Liggeflade: 60 cm x 120 cm

Materiale:
 • Sengeramme: Massivt fyrretræ (laseret)
 • Hovedgærde og fodgærde: Sammenlimede laserede træfibre (MDF-plader)

Levering og montering:
 • Inkluderet i leveringen: Sengeramme og lamelbund
 • Produktet skal selv samles: En forståelig manual medfølger og garanterer en hurtig og enkel montering.
 • Sponsoreret

  product_detail_ad

  Bæredygtighed

  Bæredygtigt materiale

  Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  kindsgard

  Design dit lille hjem med kindsgard

  kindsgard står for en smuk drømmeverden af ​​leg og velvære. Med børnemøbler, boligtekstiler, mode og legetøj bliver kindsgard en del af enhver ung families store lykke. Perfekt afstemt kombinerer vi nordiske farver og mønstre med tidløse designs. Ligesom de små er kindsgard i konstant udvikling. Derudover bruger vi din feedback på produkterne til i fællesskab at designe de smås opholdsrum – med dig, for dig!

  Sans for detaljer for et hyggeligt familieliv

  kindsgard har sat sig som mål at tilbyde den bedste kvalitet til familievenlige priser. Derudover går de nordiske mønstre og regnbuens smukke farver med garanti aldrig af mode og er et sandt højdepunkt i dit hjem. Artikelnavnet røber allerede, hvad der står i forkus hos mærket: Den første del kind kan oversættes til barn og afslutningen gard skal henvise både til have og guard. Med andro ord har vi en oplevelsesverden for børn, hvor de små skal være ekstra beskyttet på samme tid.

  Ansvar overfor de små

  Det brede udvalg af børneprodukter hos kindsgard forskønner og letter forældres og vordende forældres farverige familieliv. Vi stiller de højeste kvalitetskrav til vores udviklede hverdagsprodukter. Gennem certificeringen af ​​alle vores tekstiler kan forældre stole på, at vores produkter er testet for skadelige stoffer og fremstillet af sundhedssikre materialer. Af kærlighed til vores miljø arbejder vi dagligt på at gøre vores produkter endnu mere bæredygtige og bruger materialer af høj kvalitet som økologisk bomuld og økologisk bøgetræ.

  Anmeldelser

  Produktanmeldelser fra vores kunder: kindsgard tremmeseng godnat 60 x 120 cm hvid
  4.5
  10 Kundebedømmelser
   
  5 stjerner
  | 6
   
  4 stjerner
  | 4
   
  3 stjerner
  | 0
   
  2 stjerner
  | 0
   
  1 stjerne
  | 0
  Mere info om eKomi

  100% ægte kundefeedback

  Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

  Vores Topsellers

  kindsgard tremmeseng godnat 60 x 120 cm hvid
  kindsgard tremmeseng godnat 60 x 120 cm hvid
  1.036 kr
  999 kr