kindsgard Plys overall bomo hvid
NYHED -18%
kindsgard Plys overall bomo hvid
Størrelsesguide
Variant:
 • kindsgard Plys overall bomo hvid
 • kindsgard Plys overall bomo pink
 • kindsgard Plys overall bomo petrol

399 kr
Pris
329 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
70 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A387622

kindsgard Plys overall bomo hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Blødt: Det indvendige for af bomuld giver en blød og varm følelse på huden
 • Allround hætten og de aftagelige handsker gør Outdoor overall til den perfekte ledsager på kolde dage.
 • Let at tage af og på: Den dobbelte lynlås gør det nemt at tage overtøjet af og på
 • Opmærksomhed på detaljerne: Ørene på hætten, den lille brystlomme og stjernemønsteret på inderforet kombinerer hygge og Design
 • OEKO-TEX-certificeret: Overalls er testet for skadelige stoffer med testnummer SHGO 087816 TESTEX

Materiale og pleje:
 • Materiale udenpå: 100% polyester
 • Indvendigt foringsmateriale: 100% bomuldsjersey
 • Kan vaskes ved 30° med lignende farver
 • Tørres i tørretumbler ved lav temperatur
 • Må ikke bleges eller renses
 • Stryg ikke varmt og med vrangen udad

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
259 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

kindsgard

Design dit lille hjem med kindsgard

kindsgard står for en smuk drømmeverden af ​​leg og velvære. Med børnemøbler, boligtekstiler, mode og legetøj bliver kindsgard en del af enhver ung families store lykke. Perfekt afstemt kombinerer vi nordiske farver og mønstre med tidløse designs. Ligesom de små er kindsgard i konstant udvikling. Derudover bruger vi din feedback på produkterne til i fællesskab at designe de smås opholdsrum – med dig, for dig!

Sans for detaljer for et hyggeligt familieliv

kindsgard har sat sig som mål at tilbyde den bedste kvalitet til familievenlige priser. Derudover går de nordiske mønstre og regnbuens smukke farver med garanti aldrig af mode og er et sandt højdepunkt i dit hjem. Artikelnavnet røber allerede, hvad der står i forkus hos mærket: Den første del kind kan oversættes til barn og afslutningen gard skal henvise både til have og guard. Med andro ord har vi en oplevelsesverden for børn, hvor de små skal være ekstra beskyttet på samme tid.

Ansvar overfor de små

Det brede udvalg af børneprodukter hos kindsgard forskønner og letter forældres og vordende forældres farverige familieliv. Vi stiller de højeste kvalitetskrav til vores udviklede hverdagsprodukter. Gennem certificeringen af ​​alle vores tekstiler kan forældre stole på, at vores produkter er testet for skadelige stoffer og fremstillet af sundhedssikre materialer. Af kærlighed til vores miljø arbejder vi dagligt på at gøre vores produkter endnu mere bæredygtige og bruger materialer af høj kvalitet som økologisk bomuld og økologisk bøgetræ.

Vores Topsellers

kindsgard Plys overall bomo hvid
kindsgard Plys overall bomo hvid
399 kr
329 kr