Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Lige nu
EKSTRA points!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
saml points nu
kindsgard Motoric terning bolster regnbue
NYHED

kindsgard Motoric terning bolster regnbue


398 kr
Pris
369 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A337559

EAN: 4005317332666

kindsgard Motoric terning bolster regnbue
Produktdetaljer:
 • Stor sjov: De i alt 5 terningesider giver masser at opdage
 • Stimulering af sanserne: Den aktive terning kombinerer spændende læringselementer i ét stykke legetøj for at stimulere dit barns sanser og vække dets nysgerrighed
 • Motorik og perception: Koordinering af øjne og hænder, finmotorik, opfattelse af farver, former og størrelser, tidsfornemmelse og høresansen stimuleres på en legende måde.
 • Tidløs Design : Det moderne og farverige design kan kombineres optimalt med alt legetøj
 • Aftageligt låg: Låget har en motoriksløjfe, som forskellige bolde kan bevæges på, og et ur med bevægelige visere integrerer på en legende måde tiden i spillet.
 • Integreret spejl: Dette giver store øjne, når det først bliver opdaget, og giver derefter mulighed for sjove ansigter og selvopdagelse
 • Forskellige magnetiske former: Disse kan placeres frit, og de ekstra glidende elementer afrunder terningen.
 • Ideel gaveidé: Motorikterningen er en ideel gave til fødsel eller andre lejligheder
 • Certificeret i henhold til EN 71-1:2014: Dette garanterer legetøjets sikkerhed, og alle anvendte materialer er testet for skadelige stoffer og er sikre at bruge.
 • Aldersanbefaling: Egnet til børn under 3 år
Dimensioner og vægt:
 • 31 x 16 x 16 x 16 cm (højde x bredde x dybde).
 • Vægt: 1,2 kg
Materiale og pleje:
 • Materiale: MDF lakeret og massivt træ.
 • Alle anvendte materialer er testet for skadelige stoffer og certificeret, og alle materialer testes også regelmæssigt under produktionen
 • Plejeanvisninger: Tørres af med en fugtig klud og varmt sæbevand. Du må ikke bruge skuremidler.
Leveringsomfang:
 • 1x motorikterning
Advarsel og sikkerhedsanvisninger:
 • Lad kun børn lege under opsyn af voksne.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

kindsgard

Design dit lille hjem med kindsgard

kindsgard står for en smuk drømmeverden af ​​leg og velvære. Med børnemøbler, boligtekstiler, mode og legetøj bliver kindsgard en del af enhver ung families store lykke. Perfekt afstemt kombinerer vi nordiske farver og mønstre med tidløse designs. Ligesom de små er kindsgard i konstant udvikling. Derudover bruger vi din feedback på produkterne til i fællesskab at designe de smås opholdsrum – med dig, for dig!

Sans for detaljer for et hyggeligt familieliv

kindsgard har sat sig som mål at tilbyde den bedste kvalitet til familievenlige priser. Derudover går de nordiske mønstre og regnbuens smukke farver med garanti aldrig af mode og er et sandt højdepunkt i dit hjem. Artikelnavnet røber allerede, hvad der står i forkus hos mærket: Den første del kind kan oversættes til barn og afslutningen gard skal henvise både til have og guard. Med andro ord har vi en oplevelsesverden for børn, hvor de små skal være ekstra beskyttet på samme tid.

Ansvar overfor de små

Det brede udvalg af børneprodukter hos kindsgard forskønner og letter forældres og vordende forældres farverige familieliv. Vi stiller de højeste kvalitetskrav til vores udviklede hverdagsprodukter. Gennem certificeringen af ​​alle vores tekstiler kan forældre stole på, at vores produkter er testet for skadelige stoffer og fremstillet af sundhedssikre materialer. Af kærlighed til vores miljø arbejder vi dagligt på at gøre vores produkter endnu mere bæredygtige og bruger materialer af høj kvalitet som økologisk bomuld og økologisk bøgetræ.

Vores Topsellers

kindsgard Motoric terning bolster regnbue
kindsgard Motoric terning bolster regnbue
398 kr
369 kr