Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Lige nu
EKSTRA points!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
saml points nu
kindsgard børneseng hemme hvid/eg 70 x 140 cm
Bæredygtig -13%
kindsgard børneseng hemme hvid/eg 70 x 140 cm

kindsgard børneseng hemme hvid/eg 70 x 140 cm


2.149 kr
Pris
1.869 kr
Fri fragt
Du sparer
280 kr
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 21 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A347365

EAN: 4005317333632

kindsgard børneseng hemme hvid/eg 70 x 140 cm
Produktoplysninger:
 • Barnesengen vokser med dig: Tremmesengen kan hurtigt laves om til en juniorseng med de separat tilgængelige ombygningssider
 • Den øverste position af den 3-trins højdejusterbare tremmeseng er særlig praktisk til at løfte din baby ud af sengen
 • De tre aftagelige trin giver dit barn mulighed for at komme sikkert ind og ud
Dimensioner og vægt:
 • Liggeareal: 70 x 140 cm (bredde x længde)
 • Samlede mål: 142 x 78,5 x 81,5 cm (længde x bredde x højde)
 • Højdejusterbar til: 20 cm, 30 cm og 43 cm fra gulvet
Materiale og pleje:
 • Materiale: MDF
 • Materialehåndtag: massivt træ
 • Farve: hvid/naturlig
 • Indretning: Håndværks-eg
Inkluderet:
 • Sengen
 • Bemærk: Dekorationen, madrassen og ombygningssiderne er ikke inkluderet i leveringsomfanget

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din ordre direkte til den angivne adresse. Du kan derfor også vælge at få pakken leveret til dit job eller en ven. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Er du ikke hjemme, bliver pakken leveret til en nabo eller til en pakkeformidler. Hvis dette er tilfældet, vil chaufføren efterlade en besked om det i din postkasse.

Mærke

kindsgard

Design dit lille hjem med kindsgard

kindsgard står for en smuk drømmeverden af ​​leg og velvære. Med børnemøbler, boligtekstiler, mode og legetøj bliver kindsgard en del af enhver ung families store lykke. Perfekt afstemt kombinerer vi nordiske farver og mønstre med tidløse designs. Ligesom de små er kindsgard i konstant udvikling. Derudover bruger vi din feedback på produkterne til i fællesskab at designe de smås opholdsrum – med dig, for dig!

Sans for detaljer for et hyggeligt familieliv

kindsgard har sat sig som mål at tilbyde den bedste kvalitet til familievenlige priser. Derudover går de nordiske mønstre og regnbuens smukke farver med garanti aldrig af mode og er et sandt højdepunkt i dit hjem. Artikelnavnet røber allerede, hvad der står i forkus hos mærket: Den første del kind kan oversættes til barn og afslutningen gard skal henvise både til have og guard. Med andro ord har vi en oplevelsesverden for børn, hvor de små skal være ekstra beskyttet på samme tid.

Ansvar overfor de små

Det brede udvalg af børneprodukter hos kindsgard forskønner og letter forældres og vordende forældres farverige familieliv. Vi stiller de højeste kvalitetskrav til vores udviklede hverdagsprodukter. Gennem certificeringen af ​​alle vores tekstiler kan forældre stole på, at vores produkter er testet for skadelige stoffer og fremstillet af sundhedssikre materialer. Af kærlighed til vores miljø arbejder vi dagligt på at gøre vores produkter endnu mere bæredygtige og bruger materialer af høj kvalitet som økologisk bomuld og økologisk bøgetræ.

Vores Topsellers

kindsgard børneseng hemme hvid/eg 70 x 140 cm
kindsgard børneseng hemme hvid/eg 70 x 140 cm
2.149 kr
1.869 kr