Kinderfeets ® Børn board - Large
NYHED
Pris
1.149 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A383826

EAN: 850007036386

Kinderfeets ® Børn board - Large
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Dette er den største udgave af børnebogen board s til dato.
  • Dette legetøj støtter ikke kun ældre børn i deres fantasifulde udvikling og aktive leg, men inviterer også voksne til at integrere det i yoga, træningsrutiner og andre former for fysisk aktivitet.
  • Den multifunktionelle børneting board , der oprindeligt blev introduceret i Waldorf-klasselokaler for småbørn, støtter børnenes mentale og fysiske udvikling og fungerer samtidig som en alsidig og bæredygtig mulighed for udforskende fri leg.
  • Se Board blive din nye yndlingsskammel til lunges og squats, eller brug den til yoga for at øge fleksibiliteten og støtte kroppen i forskellige positioner.
Dimensioner og vægt:
  • Mål når den er samlet (længde x bredde x højde): 93 x 35 x 22 cm.
Materiale og pleje:
  • Materiale: europæisk bøgespærtræ

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Kinderfeets ® Børn board - Large
Kinderfeets ® Børn board - Large
1.149 kr