KidsBo Rutsjebane VIVA natur
Variant:
  • KidsBo Rutsjebane VIVA natur/hvid
  • KidsBo Rutschebane VIVA hvid
  • KidsBo Rutsjebane VIVA natur

Vejl. pris¹
2.157 kr
Pris
2.029 kr
Fri fragt
Du sparer
128 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A298691

EAN: 4260525050133

KidsBo Rutsjebane VIVA natur
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den egen trærutschebane - bevægelse og sjov for små opdagere i verdenen

Næppe andet legeredskaber udøver en sådan fascination for børn som diaset. De kan beskæftige sig med det i timevis og kan ikke få nok af at lade vinden blæse rundt om deres næse, når de glider ned. At klatre et mål alene, lade sig falde og glide ned i et nyt eventyr er den største ting for små opdagere i verden, og det er præcis, hvad de oplever med trærutschebanen VIVA.

Der er et andet aspekt det er vigtigt for forældre: både at klatre på rutschebanen og selve rutschebanen træne de små følelse af balance og motoriske færdigheder. Børnenes dias opfylder de små eventyrers naturlige trang til at bevæge sig på en varieret og meget underholdende måde. Så det er ikke kun sjovt, det hjælper også med at træne børnenes evner og fremme deres udvikling.

Det anvendte naturlige materiale - hvis det ønskes kombineret med farven hvid - og det smukke designdesign gør diaset til en meget speciel møbler i ethvert hjem. Det overbeviser af højeste kvalitet og bedste håndværk. Flere limede ægte træbirk giver robusthed, stabilitet og lang levetid. Den anvendte maling er spytfast, ikke-giftig og velegnet til børn.

Hver detalje er nøje gennemtænkt. Sikkerhed er højeste prioritet. Sliden er vippebestandig, og der er ingen skarpe hjørner og kanter, hvor de små kan skade sig selv. To trin, der er designet, så barnet kan træde på dem med hele sin fod, sikrer en behagelig opstigning og nedstigning. Det ergonomiske gelænder gør det lettere for børn at bestige platformen og giver dem ekstra stabilitet og sikkerhed. For forældre gør gelænderen det let at flytte glideren fra et rum til et andet eller måske endda ud i haven, når vejret er godt og tørt. De ca. 114 cm lang glideflade med sine høje sidevægge gør det muligt for børn at glide sikkert ned, så intet står i vejen for glad glidende sjov.

Børneglideren fås i flere farvekombinationer. Dens dimensioner: ca. 148 længde x 69 cm højde og 48 cm bredde. Glideren er let at montere med det medfølgende værktøj (unbrakonøgle og 18 skruer). Vægt ca. 16 kg.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 148 x 69 x 48 cm
  • Farve: grøn, rød
  • Materiale: plastik
  • Maks. bærevægt: 60 kg
  • Alder: Fra 2 år

Opmærksomhedsstilfarve!
Lad aldrig barnet lege med denne vare uden opsyn.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: KidsBo Rutsjebane VIVA natur
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

KidsBo Rutsjebane VIVA natur
KidsBo Rutsjebane VIVA natur
Vejl. pris¹ 2.157 kr
2.029 kr