KANZ Sæt 2-delt pastel gul
-26%
Størrelsesguide

186 kr
Pris
137 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
49 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A289248

KANZ Sæt 2-delt pastel gul
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
KANZ står for en moderigtig kærlighedserklæring til alle børn, lige fra fødslen af. hvert stykke tøj er noget specielt. Udover harmoniske farvetemaer og detaljerede detaljer, bestemmer valget af stof, pasform og funktionalitet den kvalitet, som forældre og bedsteforældre kan stole på, når de køber et Kanz-produkt. Kanz viser med sin mode, hvad børn elsker. Nemlig en mode, der er lige så unik som barnet selv.

Køligt sæt bestående af joggingbukser og en langærmet skjorte.

produktdetaljer:
  • materiale: 95% bomuld, 5% elastan
  • Vaskes op til 40 ° C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
328 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

KANZ Sæt 2-delt pastel gul
KANZ Sæt 2-delt pastel gul
186 kr
137 kr