KANZ Girls sæt 2-pcs
-45%
Størrelsesguide

179 kr
Pris
98 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
81 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A272541

KANZ Girls sæt 2-pcs
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
KANZ står for en moderigtig kærlighedserklæring til alle børn fra fødslen og opefter.Hvert stykke tøj er noget særligt.Ud over harmoniske farvetemaer og gennemarbejdede detaljer er stofvalg, pasform og funktionalitet afgørende for den kvalitet, som forældre og bedsteforældre kan stole på, når de køber et produkt på Kanz . Kanz viser med sin mode, hvad børn elsker. Nemlig mode, der er lige så unik som barnet selv.

Meget flot sæt bestående af en langærmet skjorte og leggings.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 80% bomuld, 20% elastan
  • kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

KANZ Girls sæt 2-pcs
KANZ Girls sæt 2-pcs
179 kr
98 kr