Kaiserschlüpfer Underbukser varme dage sort
-12%
Størrelsesguide

297 kr
Pris
262 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
35 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A320232

Kaiserschlüpfer Underbukser varme dage sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Trusser mod menstruationskramper og endometriose. Holder dig behageligt varm og har en afslappende virkning på livmoderen.

Warm Days er innovationen til kvinder med menstruationskramper. Det varmer maven og giver dig en mere behagelig følelse under din menstruation. Hvordan virker det? Trusserne har en lomme, hvori der kan indsættes en genanvendelig varmepude. Puden opvarmes og indsættes i lommen, efter at trusserne er taget på. Den giver en varmekilde direkte på maven i længere tid. Trussernes høje taljebånd giver også en behagelig støtte til maven og en optimal fornemmelse af at bære trusserne. Det gør Warm Days til den ideelle trusse under din menstruation! Også velegnet til endometriose.

Lille tip: Tilføj en pude til de varme dage til trusserne, den praktiske og genanvendelige varmekilde til at tage med på farten.

Detaljer om pleje:
  • Materiale: 89% polyamid, 11% spandex.
  • Skridtet er fremstillet af 100 % bomuld
  • Kan vaskes ved 40 °C
  • Vask med lignende farver
  • Brug ikke blødgøringsmiddel
  • Ikke egnet til tørretumbler
Produktdetaljer:
  • Åndbar
  • Uden at forstyrre sidesømmene
  • Bi-elastisk
  • Holdbar


Brugsanvisning Varmepuder

Opvarmning i et vandbad

Varm puden op i et vandbad, indtil den ønskede temperatur er nået. Fjern forsigtigt puden, tør og ælt den godt.

Opvarmning i mikrobølgeovnen

Læg puden fladt i mikrobølgeovnen i 30 sekunder ved max. 300 watt. Hvis den ønskede temperatur endnu ikke er nået, skal du sætte puden i mikrobølgeovnen igen i 30 sekunder. Tag den forsigtigt ud og ælt den lidt.

Vores tip

Læg aldrig varmepuden direkte på huden, men brug den kun i kombination med trusserne fra Kaiserschlüpfer . Puden kan blive beskadiget, hvis den overophedes. Risiko for forbrændinger! Opvarmning i ovn eller grill er ikke mulig. Du må ikke genbruge en beskadiget pude, og du skal smide den i restaffaldet. Indholdet er ikke giftigt.

Brugsanvisning Heat Pad to go

Bøj aktivatoren ( Metal ), indtil væsken krystalliserer. Indholdet opvarmes til ca. 50-55°C på kort tid. Nu kan den øjeblikkelige varmepude bruges sammen med en undertrøje fra Kaiserschlüpfer . Læg varmepuden efter brug i en gryde med kogende vand i ca. 10-15 minutter, indtil alle krystaller er blevet helt flydende. Fjern derefter forsigtigt varmepuden fra det varme vand (FORSIGTIG: FARE FOR BRAND), og lad den køle af. Den øjeblikkelige varmepude kan nu bruges igen. Hvis varmepuden bliver snavset, kan den tørres af med en fugtig klud. Du må ikke bruge slibende rengøringsmidler, glasrens eller universalrengøringsmidler.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Kaiserschlüpfer Underbukser varme dage sort
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Kaiserschlüpfer Underbukser varme dage sort
Kaiserschlüpfer Underbukser varme dage sort
297 kr
262 kr