Kaiserschlüpfer Tilbage flatterer sort

Kaiserschlüpfer Tilbage flatterer sort


Størrelsesguide

Pris
312 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A320269

Kaiserschlüpfer Tilbage flatterer sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Vores rygkrammer mod rygproblemer og endometiose. Holder maven og varmer ryggen.

Mange kvinder lider af stærke rygsmerter, ofte i forbindelse med menstruation. Rygsutten lindrer kramper med sin behagelige varmekilde i ryggen og giver dig dermed en følelse af velvære. For at reducere eller endda undgå at tage medicin har vi udviklet rygflatteren. Denne undertrøje giver beroligende varme til den del af kroppen, hvor der er behov for det. Der er en lomme i det nederste rygområde, hvor den genanvendelige varmepude er indsat, så varmekilden er sikret i ca. to timer og ikke er synlig udefra. Også velegnet til endometriose.

Detaljer om pleje:
  • Materiale: 89% polyamid, 11% spandex.
  • Skridtet er fremstillet af 100 % bomuld
  • Kan vaskes ved 40 °C
  • Vask med lignende farver
  • Brug ikke blødgøringsmiddel
  • Ikke egnet til tørretumbler
Produktdetaljer:
  • Åndbar
  • Uden at forstyrre sidesømmene
  • Bi-elastisk
  • Holdbar
\t
Brugsanvisning Varmepuder

Opvarmning i et vandbad

Varm puden op i et vandbad, indtil den ønskede temperatur er nået. Fjern forsigtigt puden, tør den og ælt den godt.

Opvarmning i mikrobølgeovnen

Læg puden fladt i mikrobølgeovnen i 30 sekunder ved max. 300 watt. Hvis den ønskede temperatur endnu ikke er nået, skal du sætte puden i mikrobølgeovnen igen i 30 sekunder. Tag den forsigtigt ud og ælt den lidt.

Vores tip

Placer aldrig varmepuden direkte på huden, men brug den kun i kombination med trusserne fra Kaiserschlüpfer . Puden kan blive beskadiget, hvis den overophedes. Fare for forbrændinger! Opvarmning i ovn eller grill er ikke mulig. Du må ikke genbruge en beskadiget pude, og du skal smide den i restaffaldet. Indholdet er ikke giftigt.

Brugsanvisning Heat Pad to go

Bøj aktivatoren ( Metal ), indtil væsken krystalliserer. Indholdet opvarmes til ca. 50-55°C på kort tid. Nu kan den øjeblikkelige varmepude bruges sammen med en undertrøje fra Kaiserschlüpfer . Læg varmepuden efter brug i en gryde med kogende vand i ca. 10-15 minutter, indtil alle krystaller er blevet helt flydende. Fjern derefter forsigtigt varmepuden fra det varme vand (FORSIGTIG: FARE FOR BRAND), og lad den køle af. Den øjeblikkelige varmepude kan nu bruges igen. Hvis varmepuden bliver snavset, kan den tørres af med en fugtig klud. Du må ikke bruge slibende rengøringsmidler, glasrens eller universalrengøringsmidler.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Kaiserschlüpfer Tilbage flatterer sort
Kaiserschlüpfer Tilbage flatterer sort
312 kr