Erstatningsforslag til udsolgte produkter

JULIUS ZÖLLNER Vuggemadras Dr. Lübbe Premium 37 x 70 cm
JULIUS ZÖLLNER Vuggemadras Dr. Lübbe Premium 37 x 70 cm
p.t. udsolgt

JULIUS ZÖLLNER Vuggemadras Dr. Lübbe Premium 37 x 70 cm


Vejl. pris¹
312 kr
Pris
309 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A226676

EAN: 4009250022912

JULIUS ZÖLLNER Vuggemadras Dr. Lübbe Premium 37 x 70 cm


Vuggemadras DR. LÜBBE PREMIUM byder på førsteklasses liggekomfort på en punktelastisk koldsskummadras. Optimal luftcirkulation. Lyocell TENCEL Fresh & Dry funktionsbetrækket sørger for maks. åndbarhed og en god fugtigshedsabsorbering. Betrækket tørrer hurtigt og sørger dermed for et optimalt soveklima.


Produktdetaljer:
 • Mål: Bredde x længde x højde 37 x 70 x 6 cm
 • Materiale: Koldskum
 • Materiale betræk: 35% lyocell (Tencel®) og 65% polyester
 • Materiale underside: Koldskum
 • Ventilationsmesh på siden
 • Funktionsbetræk Lyocell TENCEL® Fresh & Dry
 • Aftageligt betræk
 • Plejevejledning: Betrækket er vaskbar ved 60°C
 • Egnet til allergier
 • Certificeret i henhold til Öko-Tex Standard 100 - Nr. S07-0696 i Hohenstein
 • Fremstillet i overensstemmelse med normen DIN EN 16890:2017
 • Made in Germany
Materiale:
 • Koldskum
  Koldskum premiummateriale til madrasser. Åndbart koldskum Desuden er koldskum kendetegnet ved høj styrke, lang holdbarhed og lang levetid. Koldskum er miljøvenlig og specielt velegnet til allergikere.

 • Funktionsbetræk Lyocell TENCEL® Fresh & Dry
  Lyocell: Naturligt og hudvenligt funktionsmateriale. Blød, glat og åndbar overflade. Lyocell: Naturligt og hudvenligt funktionsmateriale. Materialet er fugtighedsregulerende og sørger for en ubekymret søvn. Lyocell-fibre er mere sugestærke end bomuld og langtidsholdbare. Betrækket er vaskbart samt aftageligt (vaskbar ved 60°C). Bestående af 35% Lyocell og 65% polyester.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: JULIUS ZÖLLNER Vuggemadras Dr. Lübbe Premium 37 x 70 cm
4.5
39 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 30
 
4 stjerner
| 8
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers