JULIUS ZÖLLNER Sovepose økologiske kviste taupe
Bæredygtig -13%
JULIUS ZÖLLNER Sovepose økologiske kviste taupe
Størrelsesguide
Variant:
 • JULIUS ZÖLLNER Sovepose Økologiske prikker blå
 • JULIUS ZÖLLNER Sovepose økologiske kviste taupe
 • JULIUS ZÖLLNER Sovepose Økologisk Flower
 • JULIUS ZÖLLNER Sovepose Økologisk regnbue
 • +5

Vejl. pris¹
335 kr
Pris
291 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
44 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A331244

JULIUS ZÖLLNER Sovepose økologiske kviste taupe
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Julius Zöllner Organic soveposen giver en behagelig sove temperatur hele året rundt. Soveposen er udstyret med 100% polyester fleece på indersiden, som holder dig varm selv på kølige nætter.

Produktoplysninger
 • Design: kviste taupe
 • TOG-værdi: 2,5
 • Med robust, midterste lynlås
 • Bred form for masser af benplads
 • Testet for skadelige stoffer i henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX® (test nr. S07-0691 HOHENSTEIN HTTI)
 • Fremstillet i Tyskland
Detaljer om pleje:
 • Yderstof: 100% økologisk bomuld med print.
 • Indvendigt stof: 100% polyester fleece
 • Kan vaskes ved op til 60 °C
 • Tørres i tørretumbler (skånsom cyklus)

Babysoveposen skal sidde så tæt som muligt og sidde godt om skuldrene.
Der skal være mindst 10 cm plads mellem fødderne og soveposens nederste kant.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
205 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: JULIUS ZÖLLNER Sovepose økologiske kviste taupe
5
29 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 24
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

JULIUS ZÖLLNER Sovepose økologiske kviste taupe
JULIUS ZÖLLNER Sovepose økologiske kviste taupe
Vejl. pris¹ 335 kr
291 kr