JULIUS ZÖLLNER Sengelinned Organic Crazy Flower s 80 x 80 cm
NYHED Bæredygtig -19%

JULIUS ZÖLLNER Sengelinned Organic Crazy Flower s 80 x 80 cm


Variant:
 • JULIUS ZÖLLNER Sengetøj 80/80 cm kanin- og uglepastel
 • JULIUS ZÖLLNER seng linnekegle 80 x 80 cm
 • JULIUS ZÖLLNER Jersey sengetøj Mountain Bear 80 x 80 cm
 • JULIUS ZÖLLNER Rainbow-sengetøj 80 x 80 cm
 • +6

336 kr
Pris
271 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
65 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A455059

EAN: 4009250126276

JULIUS ZÖLLNER Sengelinned Organic Crazy Flower s 80 x 80 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Detaljer om produktet:
 • Blød og absorberende
 • Velegnet til vugger, babysenge og barnevogne
 • Fremstillet i Tyskland
Mål og vægt:
 • Dynebetræk: 80 x 80 cm
 • Pudebetræk: 35 x 40 cm
Materiale og pleje:
 • Materiale: 100% bomuld (økologisk)
 • Kan vaskes ved op til 40 °C
 • Velegnet til tørretumbling
 • Testet for skadelige stoffer i henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX® (test nr. S07-0691 HOHENSTEIN HTTI)

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: JULIUS ZÖLLNER Sengelinned Organic Crazy Flower s 80 x 80 cm
5
345 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 297
 
4 stjerner
| 39
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

JULIUS ZÖLLNER Sengelinned Organic Crazy Flower s 80 x 80 cm
JULIUS ZÖLLNER Sengelinned Organic Crazy Flower s 80 x 80 cm
336 kr
271 kr