Vælg din fødselsdagsrabat
Vælg din fødselsdagsrabat
Kun i dag!
spar op tl 12%!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Vælg din rabat
JULIUS ZÖLLNER puslepude Softy Otti 85 x 75 cm
-13%
JULIUS ZÖLLNER puslepude Softy Otti 85 x 75 cm
Variant:

Vejl. pris¹
254 kr
Pris
221 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
33 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A302013

EAN: 4009250090911

JULIUS ZÖLLNER puslepude Softy Otti 85 x 75 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Originalen - Julius Zöllner puslemåten ""Softy"" fås i mange designs og størrelser. Det praktiske underlag er særligt blødt og behageligt på grund af påfyldningen af ??polyesterfleece. Kanten hæves på 3 sider og beskytter således mod skifteenhedens hårde kanter. Den phthalatfri folie er hygiejnisk og kan tørres af med en fugtig klud. Skiftemåtten sys manuelt.

Tekniske detaljer:
  • Mål: (bredde x dybde) 85 x 75 cm
  • Phtalate- fri film
  • Cover: folie - ftalatfri
  • Fyld: polyester fleece
produktdetaljer:
  • Design: Otti
  • 3-sidet syet og hævet kant
  • Kan bruges på begge sider
  • Kan aftørres
  • Testet for skadelige stoffer i henhold til OEKO-TEX STANDARD 100 testnr. S07-0691 HOHENSTEINHTTI
  • Fremstillet i Tyskland
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: JULIUS ZÖLLNER puslepude Softy Otti 85 x 75 cm
5
2161 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1845
 
4 stjerner
| 270
 
3 stjerner
| 31
 
2 stjerner
| 8
 
1 stjerne
| 7
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.