JULIUS ZÖLLNER Nest Snake Waffle Piqué Light grå
-18%
JULIUS ZÖLLNER Nest Snake Waffle Piqué Light grå
Variant:

Vejl. pris¹
321 kr
Pris
263 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
58 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A329833

EAN: 4009250107954

JULIUS ZÖLLNER Nest Snake Waffle Piqué Light grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Vores redeslanger beskytter barnets hoved mod de hårde tremmer på sengen og mod træk. De er også et smukt tilbehør til at lege og nusse med.

Tekniske detaljer:
  • Mål: 180 x 35 cm
  • Fyld af fleece
Produktdetaljer:
  • Design: Vaffelmalet muslingeskal
  • yderstof: 100% bomuld
  • fyld: 100% polyester fleece
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • Egnet til tørretumbler
  • Til barnesenge i størrelsen 140 x 70 cm og 120 x 60 cm
  • OEKO-TEX &reg Standard 100: S07-0691 HOHENSTEIN HTTI
  • Fremstillet i Tyskland

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: JULIUS ZÖLLNER Nest Snake Waffle Piqué Light grå
5
896 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 740
 
4 stjerner
| 112
 
3 stjerner
| 35
 
2 stjerner
| 6
 
1 stjerne
| 3
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

JULIUS ZÖLLNER Nest Snake Waffle Piqué Light grå
JULIUS ZÖLLNER Nest Snake Waffle Piqué Light grå
Vejl. pris¹ 321 kr
263 kr