JULIUS ZÖLLNER Madras Dr. Lübbe Air Comfort 70 x 140 cm
-17%
JULIUS ZÖLLNER Madras Dr. Lübbe Air Comfort 70 x 140 cm

JULIUS ZÖLLNER Madras Dr. Lübbe Air Comfort 70 x 140 cm


Vejl. pris¹
1.711 kr
Pris
1.417 kr
Fri fragt
Du sparer
294 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A086128

EAN: 4009250309730

JULIUS ZÖLLNER Madras Dr. Lübbe Air Comfort 70 x 140 cm
Denne komfortable madras blev udviklet i sammenarbejde med Dr. Lübbe.

Madrassen er særdeles elastisk og tilpasser sig dermed barnets kropsstørrelse optimalt. Derved er den den helt perfekte støtte til dit barn garanteret. Madrassen er opbygget i 3 forskellige 3, som sørger for en optimal søvn og den beste støtte til de små, idet den aflaster deres rygrad. Testet fri for skadelige stoffer og særdeles allergivenlig.
Designet med horisontal og vertikal oberfladebeluftning, således at madrassen er åndbar og byder på gode betingelser til et optimalt soveklima.

Produktdetaljer:
 • Mål: Bredde x højde x længde 70 x 140 x 12 cm
 • Materiale babyside: Koldskumprofil
 • Madras børneside: Koldskum
 • Punktelastisk
 • Sikkerhedskant
 • Optimal luftcirkulation takket være overfladeprofilet og det vertikale ventilationssystem
 • Matriale betræk: 37 % lyocell / 63 % polyester
 • Aftageligt samt vaskbart betræk
 • Pleje instruktioner: Betrækket er vaskbart ved 60°C (skånvask)
 • Egnet til allergier
 • Certificeret i henhold til Öko-Tex Standard 100 -Nr. S07-0696 i FI Hohenstein
 • Made in Germany
Materiale:
 • Koldskum
  Premiummateriale til madrasser. Koldskum er porøst og derfor åndbarr og lettere end andre skum. Desuden er koldskum kendetegnet ved høj styrke, lang holdbarhed og lang levetid. Koldskum er miljøvenlig og specielt velegnet til allergikere.

 • Lyocell
  Naturligt funktionsmateriale. Blød, glat og åndbar overflade. Lyocell (TENCEL®) gælder som et særdeles hudvenligt materiale. Materialet er fugtighedsregulerende og sørger for en ubekymret søvn. Lyocell-fibre er mere sugestærke end bomuld og langtidsholdbare. Aftageligt samt vaskbart betræk ved 60°C.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: JULIUS ZÖLLNER Madras Dr. Lübbe Air Comfort 70 x 140 cm
5
127 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 109
 
4 stjerner
| 14
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

JULIUS ZÖLLNER Madras Dr. Lübbe Air Comfort 70 x 140 cm
JULIUS ZÖLLNER Madras Dr. Lübbe Air Comfort 70 x 140 cm
Vejl. pris¹ 1.711 kr
1.417 kr