JULIUS ZÖLLNER Madras Blue Wave 70 x 140 cm
NYHED -12%

JULIUS ZÖLLNER Madras Blue Wave 70 x 140 cm


Variant:
 • JULIUS ZÖLLNER Madras Blue Wave 60 x 120 cm
 • JULIUS ZÖLLNER Madras Blue Wave 70 x 140 cm

Vejl. pris¹
1.041 kr
Pris
913 kr
Fri fragt
Du sparer
128 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327494

EAN: 4009250092915

JULIUS ZÖLLNER Madras Blue Wave 70 x 140 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • To lag for den bedste sovekomfort: Den formstabile madrasbund suppleres af en topmadras af koldskum med bølgeprofil.
 • Lodrette ventilationskanaler for optimal ventilation
 • Skridsikre langsgående kanter
 • Det aftagelige betræk af åndbart FRESH & DRY-funktionsstof med TENCEL®-fibre er særligt skånsomt mod huden og anses for at være yderst fugtregulerende og åndbart
 • De træfsikre langsgående kanter giver sikkerhed ved de første forsøg på at stå op
 • Madrassen er testet for skadelige stoffer og fremstillet i overensstemmelse med EU's sikkerhedsstandard DIN EN 16890:2017
 • Alle materialer er testet i henhold til Standard 100 af OEKO-TEX® (produktklasse baby og småbørn)
 • Fremstillet i Tyskland
Dimensioner og vægt:
 • 70 x 140 x 10 cm (højde x bredde x dybde).
 • Samlet højde: ca. 10 cm
Materiale og pleje:
 • Madraskerne: koldt skum
 • Betræk: Fresh & Dry funktionelt stof med TENCEL®-fibre, delbart, aftageligt, vaskbart (60 °C)
 • Det funktionelle betræk FRESH & DRY funktionelt stof med TENCEL®-fibre er et meget vaskbart og hygiejnisk betræk til madrasser. På grund af materialesammensætningen har det gode klimatiske og varmeudlignende egenskaber.
 • Bestående af 63 % polyester, 37 % lyocell
<
Inkluderet i leveringen:
 • 1 x madras Julius Zöllner

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Vores Topsellers

JULIUS ZÖLLNER Madras Blue Wave 70 x 140 cm
JULIUS ZÖLLNER Madras Blue Wave 70 x 140 cm
Vejl. pris¹ 1.041 kr
913 kr