JULIUS ZÖLLNER Madras Air Allround Premium 60 x 120 cmJULIUS ZÖLLNER Madras Air Allround Premium 60 x 120 cm

JULIUS ZÖLLNER Madras Air Allround Premium 60 x 120 cm


Pris
625 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A252080

EAN: 4009250064134

JULIUS ZÖLLNER Madras Air Allround Premium 60 x 120 cm
Behagelig babymadras fra Julius Zöllner, som sørger for en komfortabel og rolig søvn.

Produktdetaljer:
 • Mål: Bredde x længde x højde 60 x 120 x 9 cm
 • Materiale kerne: Koldskum
 • Matriale betræk: 72,6 % polyester, 27% lyocell, 0,4 % elastan
 • Optimal sikkerhed på madrassens langside
 • Punktelastisk
 • Aftageligt betræk
 • Betrækket er vaskbart ved 60°C (skånvask)
 • Egnet til allergier
 • Certificeret i henhold til Öko-Tex Standard 100 - Nr. S07-0696 i FI Hohenstein
 • Fremstillet i overensstemmelse med normen DIN EN 16890:2017
 • Made in Germany
Materiale:
 • Koldskum
  Koldskum premiummateriale til madrasser. Koldskum er porøst og derfor åndbart og lettere end andre skum. Desuden er koldskum kendetegnet ved høj styrke, lang holdbarhed og lang levetid. Koldskum er miljøvenlig og specielt velegnet til allergikere.

 • Funktionsbetræk Premium TENCEL® Fresh & Dry
  Dejlig blød overflade af naturlige cellulose-fibre - særdeles åndbar. Fugtighed absorberes hurtigt. Sørger for et komfortabelt soveklima. Aftageligt og vaskbart betræk ved 60 °C.

Tilbehør

Pris
269 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Vores Topsellers

JULIUS ZÖLLNER Madras Air Allround Premium 60 x 120 cm
625 kr