JULIUS ZÖLLNER Jersey sovepose Lille Otti
JULIUS ZÖLLNER Jersey sovepose Lille Otti
Størrelsesguide Efterspørg størrelsen

Pris
214 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien JULIUS ZÖLLNER Little Otti

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A302857

JULIUS ZÖLLNER Jersey sovepose Lille Otti
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Julius Zöllner baby-sovepose lavet af blød jersey er særligt nuttet, blid mod huden og velegnet til hele året (2.5TOG). Det forarbejdede klimafleece holder babyen behagelig varm. Den robuste midterste lynlås gør bleeskift til børns leg og er også velegnet til større børn.

Produktdetaljer:
 • Materiale: 100% bomuld af jersey
 • Klimafleecefyld: 100% polyester
 • TOG-værdi: 2,5
 • Design: Lille Otti
 • Kan vaskes op til 40 ° C
 • Velegnet til tørretumbler (blid cyklus)
 • Lang lynlås med beskyttelse
 • \ t
 • Certificeret i henhold til Ökotex Standard 100
 • \ t
 • Fremstillet i Tyskland

Babyens sovepose skal passe så tæt som muligt og sidde tæt på skulderområdet.
Der skal være mindst 10 cm mellemrum mellem dine fødder og soveposens nederste kant. .

Tilbehør

Pris
186 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: JULIUS ZÖLLNER Jersey sovepose Lille Otti
4.8
4 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

JULIUS ZÖLLNER Jersey sovepose Lille Otti
JULIUS ZÖLLNER Jersey sovepose Lille Otti
214 kr