JULIUS ZÖLLNER Dyne 80 x 80 cmJULIUS ZÖLLNER Dyne 80 x 80 cm
215 kr
Pris
162 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
53 kr (25%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A216232

JULIUS ZÖLLNER Dyne 80 x 80 cm
Dynen byder barnet på masser af tryghed og komfort. Dynens fyld er åndbart og temperaturregulerende. Lugtneutral og modstandsdygtigt materiale. Alle Julius Zöllners produkter kan vaskes og er egnet til tørretumbleren.

Produktdetaljer:
 • Mål: Bredde x Længde 80 x 80 cm
 • Matriale betræk: Polycotton, 65 % polyester, 35 % bomuld
 • Materiale fyld: Lite-Loft fiber fra Thinsulate ™
 • Åndbart og temperaturregulerende fyld
 • Sommerdyne
 • Ekstremt let og super blød
 • Lav varmeopbevaring
 • Lav volumen
 • Modstandsdygtig samt let at pleje
 • Rengøring: vaskbar op til 60°C, kan tørretumbles
Materiale:
 • Thinsulate ™
  Giver den bedste isolationsydelse pr. vægtenhed sammenlignet med alle konventionelle fyldmaterialer. Dynen giver fremragende isolering ved ekstremt lav vægt. På grund af høj vanddamppermeabilitet garanteres maksimal komfort.
  De specielle polyesterfibre isolerer bedre end andre fyldstoffer og giver samtidig ikke plads til bakterier. Den ekstraordinære fiberstruktur sikrer lang holdbarhed - selv efter kraftig kompression og hyppig vask.
  Alle disse fordele kombineret med blødheden af ​​den siliciumiserede fiber giver speciel smidighed og hygge.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.
JULIUS ZÖLLNER Dyne 80 x 80 cm
215 kr
162 kr
Top mærker