JULIUS ZÖLLNER barnevognsmadras Dr. Lübbe Premium 36 x 78 cm
JULIUS ZÖLLNER barnevognsmadras Dr. Lübbe Premium 36 x 78 cm

JULIUS ZÖLLNER barnevognsmadras Dr. Lübbe Premium 36 x 78 cm


Vejl. pris¹
312 kr
Pris
309 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A225577

EAN: 4009250022943

JULIUS ZÖLLNER barnevognsmadras Dr. Lübbe Premium 36 x 78 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børn tilbringer det meste af deres tid på at ligge: hvad enten det er i sengen, på basinet eller i vuggen. Derfor er det så vigtigt at sikre dig, at du har den rigtige madras. De små ryg skal understøttes optimalt. Julius Zöllner tilbyder dig en bred vifte af vejemadrasser og bassinetmadrasser. Kvalitetsmadrasser fås i forskellige størrelser og former, så de også kan bruges i håndvogne eller barnevogne. 

Barnevognmadrassen DR. LÜBBE PREMIUM tilbyder meget gode liggende egenskaber på grund af den førsteklasses 2-lags konstruktion og brugen af ??højkvalitets, åbenporeret og punktelastisk koldskum. Den integrerede drejekonstruktion sikrer bedre luftcirkulation på madrasoverfladen. Lyocell TENCEL Fresh & Tørt funktionelt dæksel kombinerer maksimal åndbarhed med høj fugtabsorption. Takket være den høje luftpermeabilitet tørrer dækslet hurtigt og garanterer et optimalt soveklima på alle tidspunkter, mens madraskerne beskyttes.

Produktdetaljer:
 • Dimensioner: bredde x længde x højde 36 x 78 x 6 cm
 • Materiale: koldt skum
 • Premium 2-lags konstruktion, overside koldskum med profiler / underside
 • Punktelastik for optimal liggekomfort
 • Funktionsafdækning Lyocell TENCEL & reg Fresh & Tør
 • Materiale betræk: 35% Lyocell (TENCEL & reg) og 65% Polyester
 • Holdbart bomuldsstof på siderne og undersiden
 • Coveret er aftageligt
 • Vedligeholdelsesråd: dæk vaskbar op til 60 ° C, skånsom vaskecyklus
 • Velegnet til allergikere
 • Certificeret i henhold til Öko-Tex Standard 100 - testnr. S07-0696 i Hohenstein HTTI
 • Fremstillet i overensstemmelse med standarden DIN EN 16890: 2017
 • Fremstillet i Tyskland
Materiale forklaring:
 • koldskum
  Råmaterialer i høj kvalitet og en høj punktelasticitet gør koldskum til et premiummateriale til madrasser. Koldt skum er åbent og derfor mere åndbart end andre skum. Derudover er det kendetegnet ved høj holdbarhed og lang levetid. Koldt skum er miljøvenligt og især egnet til allergikere.

 • Lyocell TENCEL & reg Fresh & Tør
  Dette funktionelle stof består hovedsageligt af naturlige cellulosefibre. Den silkeagtige, glatte overflade er især let at rengøre og åndbar. Lyocell er venlig mod huden, blød og alligevel holdbar. Takket være den mikrofine fiberstruktur ledes fugtighed hurtigt ind i fiberens indre og frigøres lige så hurtigt tilbage i rumluften. Lyocell-fibre er mere absorberende end bomuld og er også holdbare. Med disse egenskaber garanterer dækslerne en perfekt temperaturbalance og et behageligt soveklima. Dækslet er aftageligt og vaskbart op til 60 ° C i en mild cyklus. (bestående af 35% Lyocell (TENCEL & reg reg) og 65% polyester)

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: JULIUS ZÖLLNER barnevognsmadras Dr. Lübbe Premium 36 x 78 cm
5
43 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 35
 
4 stjerner
| 8
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

JULIUS ZÖLLNER barnevognsmadras Dr. Lübbe Premium 36 x 78 cm
JULIUS ZÖLLNER barnevognsmadras Dr. Lübbe Premium 36 x 78 cm
Vejl. pris¹ 312 kr
309 kr