JULIUS ZÖLLNER ammepude Terra støvet rose
-13%
JULIUS ZÖLLNER ammepude Terra støvet rose

Vejl. pris¹
597 kr
Pris
517 kr
Fri fragt*
Du sparer
80 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A301177

EAN: 4009250084637

JULIUS ZÖLLNER ammepude Terra støvet rose
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Terracollection's muslinstof er vidunderligt blødt, men også absorberende og køler derfor om sommeren og opvarmes om vinteren. Dens blødhed gør muslin til det perfekte materiale til babytekstiler!

Ammepuden med et blødt betræk lavet af 100% fin bomuldsmusslin og en fyldning af fine mikroperler kan bruges på mange måder og er derfor et ideelt hjælp til enhver vordende og ammende mor. Uanset om det drejer sig om en afslappende søvn under graviditeten, for en afslappet ammeposition eller som siddemiddel under babyens første forsøg på at sidde - en Allround er til en spændende tid i livet.

produktdetaljer:
 • Mål: 190 x 30 cm
 • Påfyldning: EPS-perler (42 liter)
 • Varmelagring og støjsvag
 • Tilpasser sig ideelt til kropsformen
 • Sidestøtteskærme og vugge til baby
 • Velegnet til alle plejepositioner
 • Testet for skadelige stoffer af TÜV Rheinland
 • Fremstillet i Tyskland
Vedligeholdelsesdetaljer:
 • Materiale: 100% muslin bomuld
 • Betrækket kan tages af og vaskes op til 40 ° C
 • Indvendig pude kan vaskes op til 30 ° C i en passende, tæt vasketaske
 • Velegnet til tørretumblere (i det blide program)

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: JULIUS ZÖLLNER ammepude Terra støvet rose
5
108 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 92
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

JULIUS ZÖLLNER ammepude Terra støvet rose
JULIUS ZÖLLNER ammepude Terra støvet rose
Vejl. pris¹ 597 kr
517 kr