howa ® babyvogn
Vejl. pris¹
681 kr
Pris
629 kr
Fri fragt
Du sparer
52 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A293223

EAN: 4027914060162

howa ® babyvogn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Børn fra en alder af en har meget at opdage med babyvandreren ""min regnbue"". Babyvandreren er designet i Design en munter regnbue og kan spilles på alle sider.

De farverige trædetaljer i form af måne, sky, stjerne osv. Udfordrer dygtigt de små 'synssyn og træner også deres evne til at genkende kontraster. For eksempel kan babyer føle og røre ved tandhjul, motoriske løkker og et roterende regnbue-puslespil. Derudover træner en sjov regnbue-labyrint og et marmorhjul de små 'fine motoriske færdigheder. Puslespillet med kærlige trædetaljer fremmer også legesyg babyens fingerfærdighed og fingerfærdighed. Et lille spejl på den anden side giver masser af sjov, når man laver ansigter. Med kombinationen af ??en baby walker og legelementer kan de små nyde et effektivt 2-i-1 legetøj. Takket være gummidækkene er de små stille og gulvbesparende, når de er ude og omkring.

Det alsidige træmotoriske legetøj til børn fra 1 år byder på mange legeelementer som: Gearhjul, motorisk løkke, regnbue-puslespil, marmorhjul, spejl, puslespil. Trævandreren kører på stille, gummi-træt hjul. rullatoren er malet hvid med børntætte farver og overholder de europæiske sikkerhedsstandarder for legetøj EN71. Baby Walker er velegnet til børn fra 1 år.

Produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 33 x 51 x 32 cm
  • Alder: fra 12 måneder
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 12 måneder. Brug under direkte voksenovervågning."

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: howa ® babyvogn
5
34 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 30
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

howa ® babyvogn
howa ® babyvogn
Vejl. pris¹ 681 kr
629 kr