Hej Loenne Skramler
NYHED Bæredygtig
Pris
146 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A364420

EAN: 4043891344408

Hej Loenne Skramler
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Alder: fra 12 måneder
  • To rangler af træ med historie, maracas og emballage i et muntert design, inkl. minibog, jutepose og nøglering
  • Kærligt designet musiklegetøj i sødt "hej LØNNE!"- Style , til babyer og småbørn, til at røre, ryste, rasle, også original som børneværelsesdekoration
  • Holistisk koncept, skandinavisk design t, stor læringseffekt. Fremmer motoriske færdigheder, hånd-øje-koordination, interesse for musik og social adfærd.
  • Kønsneutralt legetøj af forureningsfrit wac holder træ af høj kvalitet, børnevenlig form og udvalgte vandbaserede farver, derfor absolut uskadeligt
Dimensioner og vægt:
  • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 20 x 6,5 x 12,5 cm
  • Vægt: 0,18 kg
Materiale og pleje:
  • Materiale: FSC-træ
  • Plejeanvisninger: Tørres af med en fugtig klud
Inkluderet i leveringen:
  • Rangler med snørebåndspose

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Hej Loenne Skramler
Hej Loenne Skramler
146 kr